The Batman: Δείτε τους Riddler και Penguin πιο κοντά από ποτέ (ΦΩΤΟ)

Ridder, Πιγκουίνο και φυσικά τον Σκοτεινό Ιππότη
10 Ιανουαρίου 2022 15:08
The Batman: Δείτε τους Riddler και Penguin πιο κοντά από ποτέ (ΦΩΤΟ)

Το “The Batman” με τον Robert Pattinson σε σκηνοθεσία του Matt Reeves έρχεται τον Μάρτιο και παρόλο που οι fans διψούν για ένα ακόμη trailer, η Warner Bros. είπε αυτή τη φορά να δώσει στη δημοσιότητα μερικές νέες εικόνες.

Γνωρίζουμε καιρό τώρα πως θα δούμε τον Ridder και τον Penguin, οι οποίοι θα κάνουν τη ζωή του Σκοτεινού Ιππότη ένα μαρτύριο, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν τους είχαμε δει “από κοντά”. Αυτό έρχεται τώρα να αλλάξει, καθώς το νέο φωτογραφικό υλικό παρουσιάζει τους δύο αυτούς χαρακτήρες πιο καλά από ποτέ.

Φυσικά, οι νέες εικόνες μάς παρουσιάζουν για άλλη μια φορά τον πρωταγωνιστή της ταινίας, σε νέα νέα στιγμιότυπα και σε ένα από αυτά βλέπουμε τον Pattinson να φοράει τη στολή του Batman και να κοιτάζει “κάτι” μαζί με τον Jim Gordon του Jeffry Wright.

To cast της ταινίας περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Διαβάστε για την "Kurt Cobain" επιρροή που θα έχει ο χαρακτήρας του Bruce Wayne του Pattinson. Επίσης, η Kravitz αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη διαφορετική βερσιόν της Catwoman που θα υποδυθεί.

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022.