Ο Benedict Cumberbatch θα γίνει ο “τζογαδόρος” του Netflix στη νέα ταινία του Wes Anderson

Άλλο μια ιστορία του Roald Dahl δια χειρός Anderson μετά το "Mr. Fox"
09 Ιανουαρίου 2022 14:46
Ο Benedict Cumberbatch θα γίνει ο “τζογαδόρος” του Netflix στη νέα ταινία του Wes Anderson

Ο Wes Anderson φαίνεται πως δεν επαναπαύεται και ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια ταινία για λογαριασμό του Netflix. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Deadline, ο διάσημος δημιουργός πρόκειται να φέρει στη μικρή οθόνη (και ίσως και στους κινηματογράφους), μία ακόμη ιστορία του θρυλικού νοβελίστα, Roald Dahl, με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch (Doctor Strange).

Αυτή τη φορά θέλει να φέρει στις οθόνες μας το “The Wonderful Story of Henry Sugar”, το οποίο κυκλοφόρησε ως “short story” το 1977 και λέει την ιστορία ενός τζογαδόρου που έχει την “ικανότητα” να βλέπει μέσα από τις κάρτες και ανοίγει πολλά ορφανοτροφεία από τα κέρδη του. Φυσικά, ο Cumberbatch πρόκειται να υποδυθεί τον Henry Sugar, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του cast θα είναι οι Ralph Fiennes, Dev Patel και Ben Kingsley.

Μάλιστα, λένε πως η ταινία αυτή μπορεί να έχει τη μορφή μιας ανθολογίας ενσωματώνοντας και άλλες ιστορίες από τη συλλογή του Dahl που ήρθαν το 1977 και περιλαμβάνει τις: The Boy Who Talked With Animals, The Hitch-Hiker, The Mildenhall Treasure, The Swan, Lucky Break και A Piece of Cake.

Το The Wonderful Story of Henry Sugar θα είναι ένα από τα πολλά έργα του Roald Dahl για την υπηρεσία, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο η εταιρία αγόρασε τα δικαιώματα.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.