Ο Ben Affleck θυμάται τη στιγμή που σιχάθηκε το Justice League

“Ήταν μια κακή εμπειρία”
09 Ιανουαρίου 2022 10:29
Ο Ben Affleck θυμάται τη στιγμή που σιχάθηκε το Justice League

Ο Ben Affleck πρόκειται να επιστρέψει στο ρόλο του Batman μετά από χρόνια που είχε “κρεμάσει” τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη της DC με το επερχόμενο The Flash. Ο διάσημος ηθοποιός, όμως, θυμάται τους λόγους που τον έκαναν να “σιχαθεί” αυτό το ρόλο και ήταν ένα σωρό πράγματα κατά τη διάρκεια του Justice League.

Μιλώντας στο Los Angeles Times για να προμοτάρει το “The Tender Bar”, ο Ben Affleck μίλησε για το Batman που ήταν να σκηνοθετήσει, αλλά και να πρωταγωνιστήσει, καθώς και για το Justice League, το οποίο ήταν μια κακή εμπειρία όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η σκηνοθεσία του “Batman” ήταν ένα καλό παράδειγμα. Το κοίταξα και σκέφτηκα: Δε θα είμαι χαρούμενος αν το κάνω αυτό. Αυτός που θα κάνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το λατρέψει. Υποτίθεται ότι πάντα θέλεις αυτό το πράγμα και μάλλον θα μου άρεσε να το έκανα στα 32 μου ή κάτι τέτοιο.

Αλλά έφτασα στο σημείο όπου άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν αξίζει τον κόπο. Είναι ωραίο να υπάρχει το πλεονέκτημα του προσανατολισμού και των προτεραιοτήτων όταν αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο την εμπειρία. Τότε ένιωσα πιο άνετα με αυτό.

Μάλιστα, όπως λέει τα reshoots για το “Justice League” σε συνδυασμό με κάποιους εξωτερικούς παράγοντες, συνέλαβαν επίσης στο να ξεπεράσει αυτό το ρόλο. Περιέγραψε κιόλας πως σιχάθηκε αυτή τη στιγμή στο Justice League.

Ήταν μια κακή εμπειρία λόγω πολλών πραγμάτων: της ζωής μου, του διαζυγίου μου, της υπερβολικής απουσίας από κάποια πράγματα και στη συνέχεια με την τραγωδία του σκηνοθέτη του Zack Snyder με την κόρη του που αυτοκτόνησε και ανέλαβε τη σκηνοθεσία ο Joss Whedon.

Ήταν απλώς μια κακή εμπειρία. Ήταν απαίσιο όλο αυτό. Ήταν η στιγμή που είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Δεν πρόκειται καν για το ότι το Justice League ήταν τόσο κακό, καθώς θα μπορούσε να είναι το οτιδήποτε.

Ο Affleck μίλησε πρόσφατα για το ρόλο του στο The Flash και πώς η ταινία θα δώσει το καλύτερο φινάλε στον Batman του.