O Andrew Garfield αποκαλύπτει τη σκηνή που τον έπεισε να επιστρέψει στο Spider-Man: No Way Home

Και όσοι είδατε την ταινία έχετε καταλάβει ήδη σε ποια αναφέρεται
08 Ιανουαρίου 2022 17:28
O Andrew Garfield αποκαλύπτει τη σκηνή που τον έπεισε να επιστρέψει στο Spider-Man: No Way Home

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ SPIDER-MAN: NO WAY HOME


Από τη στιγμή που το εμπάργκο στα spoilers δεν υφίσταται εδώ και αρκετές μέρες για το Spider-Man: No Way Home, ο Andrew Garfield έχει μιλήσει εκτενώς για την επιστροφή του ως ένας από τους βετεράνους Spider-Men που συμμετέχουν στην ταινία -ο άλλος είναι φυσικά του Tobey Maguire. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety αναφέρθηκε επίσης στη σκηνή που τον έπεισε να πει το "ναι" στις Marvel Studios και Sony Pictures. Αυτή δεν είναι κάποια μεταξύ των τριών Spideys αλλά μια από τις πιο συγκινητικές και ολοκληρωτικές, για τον Peter Parker του Garfield, σκηνές της ταινίας. 

Όπως αποκαλύπτει η σκηνή που ο Amazing Spider-Man σώζει την MJ της Zendaya ήταν αυτή που απέδωσε το απαραίτητο κλείσιμο στον χαρακτήρα του: 

Ήταν μια χαρμόσυνη στιγμή...υπήρχαν τόσες αναπάντητες ερωτήσεις για τον Peter μου, εκεί που το αφήσαμε. Είχα την ευκαιρία να φορέσω ξανά τη στολή και να γιατρευτεί σαν χαρακτήρας. 

Και συνέχισε λέγοντας:

Ο Spider-Man μου μπόρεσε να σώσει το κορίτσι του μικρότερου αδερφού του και το έκανε επουλώνοντας την πιο τραυματική στιγμή της ζωής του μέσα από αυτό. 

Το ότι σιγούρεψε να μην βρει την ίδια τύχη, υπήρχε μια κοσμική ομορφιά στη σκηνή. Του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να σώσει την Gwen. 

Ο θάνατος της Gwen της Emma Stone στο The Amazing Spider-Man 2 ήταν η στιγμή που σημάδεψε μια για πάντα τον Peter του Garfield, ο οποίος στην εμφάνισή του στο No Way Home φαινόταν ακόμα στοιχειωμένος από αυτή την απώλεια. Οπότε αναμφίβολα η διάσωση της MJ του Peter (Tom Holland) ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές, ιδιαίτερα όταν αφότου την έπιασε, την ρώτησε εάν είναι καλά.