Don't Look Up: Ο αριθμός έκτακτης ανάγκης είναι αληθινός και δε φαντάζεστε που ανήκει (BINTEO)

Αυτός που υπόσχεται ο χαρακτήρας του DiCaprio πως θα "σας ηρεμήσει τη ψυχή"
07 Ιανουαρίου 2022 22:55
Don't Look Up: Ο αριθμός έκτακτης ανάγκης είναι αληθινός και δε φαντάζεστε που ανήκει (BINTEO)

Είναι η ταινία που ασχολούνται έντονα τα social media τον τελευταίο καιρό, έχοντας διχάσει όσους την έχουν παρακολουθήσει, αλλά ταυτόχρονα έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στο Netflix

Ο λόγος για το Don't Look Up για το οποίο ανακαλύφθηκε ένα μυστικό που έκρυβε η ταινία με τους Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence. Σε μια σκηνή περίπου στα μισά της ταινίας ο Dr. Mindy (ΝτιΚάπριο) εμφανίζεται σε ένα κυβερνητικό διαφημιστικό μήνυμα, όπου καλεί τον κόσμο να ηρεμήσει, θέλοντας να κατευνάσει τα πλήθη για τον επικείμενο αστεροειδή που πρόκειται να συγκρουστεί με τη Γη. 

Σε αυτό εμφανίζεται στο τέλος του μια ειδική γραμμή έκτακτης ανάγκης που μπορεί να καλέσει ο κόσμος ώστε "να ηρεμήσει η ψυχή του". Η περιέργεια αρκετών θεατών όμως οδήγησε σε κάποιους να καλέσουν αυτόν τον αριθμό στην πραγματικότητα. Τι διαπίστωσαν; Ότι αντιστοιχεί σε μια πραγματική γραμμή με ροζ τηλέφωνα. 

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον αριθμό που εμφανίζεται στο Squid Game που όμως προκάλεσε προβλήματα στον κάτοχό του. Στην προκειμένη φαίνεται πως ο σκηνοθέτης Adam McKay και η παραγωγή ήθελαν να τρολάρουν τον κόσμο άγρια. 

Τις εντυπώσεις μας από το Don't Look Up, το οποίο ο Αντώνης Παυλίδης χαρακτήρισε ως "τη μαύρη κωμωδία της χρονιάς" θα βρείτε πατώντας εδώ