Ο έρωτας δύο κοριτσιών γίνεται ένα εφιαλτικό θρίλερ με το The Last Thing Mary Saw (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται σύντομα στις οθόνες σας
07 Ιανουαρίου 2022 19:04
Ο έρωτας δύο κοριτσιών γίνεται ένα εφιαλτικό θρίλερ με το The Last Thing Mary Saw (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Shudder έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το trailer από τη νέα ταινία τρόμου “The Last Thing Mary Saw”, που έρχεται σε σκηνοθεσία του Edoardo Vitaletti. Όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, η θρησκεία σε συνδυασμό με τον τρόμο είναι ένας συνδυασμός που πουλάει και φυσικά τους ανατριχιάζει όλους. Αυτό θέλει να κάνει και το νέο θρίλερ της υπηρεσίας.

Το εν λόγω φιλμ ακολουθεί ένα κορίτσι που μεγάλωσε σε ένα εξαιρετικά συντηρητικό σπίτι στα μέσα του 19ου αιώνα και έρχεται με πρωταγωνιστές τους Rory Culkin, Isabelle Fuhrman, Stefanie Scott, Carolyn McCormick, Judith Roberts και Shane Coffey.

Η σύνοψη της ταινίας:

Σάουθολντ, Νέα Υόρκη, 1843: Η νεαρή Mary (Scott) ανακρίνεται για το θάνατο της γιαγιάς της. Καθώς η ιστορία μάς πηγαίνει χρόνια πίσω, θα γίνετε μάρτυρές της, αφού μεγάλωσε καταπιεσμένη σε ένα θρησκευόμενο σπίτι, με μόνη της παρηγοριά την Eleanor (Fuhrman), υπηρέτρια του σπιτιού, την οποία και ερωτεύεται. Η οικογένειά της, που πιστεύει σε ό,τι βλέπει και μιλάει μόνο για το Θεό, θεωρεί τη σχέση αυτών των κοριτσιών “σιχαμένη”. Έτσι, το ζευγάρι των δύο κοριτσιών συνεχίζει να βλέπεται στα κρυφά, αλλά κάποιος παρακολουθεί και ακούει τα πάντα.

Το The Last Thing Mary Saw θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου μέσα από το Shudder. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.