Δείτε αυτό το βίντεο του “Scream” πριν πάτε σινεμά για τη νέα ταινία

Όλα όσα έγιναν στο παρελθόν…
07 Ιανουαρίου 2022 16:14
Δείτε αυτό το βίντεο του “Scream” πριν πάτε σινεμά για τη νέα ταινία

Το νέο Scream πρόκειται να στοιχειώσει τους κινηματογράφους την επόμενη εβδομάδα και μόλις κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο, το οποίο θέλει να σας γυρίσει μερικά χρόνια πίσω.

Συγκεκριμένα, σε αυτό το βίντεο βλέπουμε την ρεπόρτερ Gale Weathers που την υποδύεται η Courteney Cox να αναφέρει ότι ο Ghostface επέστρεψε και μπορεί να κρύβεται ο οποιοσδήποτε κάτω από την εφιαλτική μάσκα. Μάλιστα, κάνει και μια αναδρομή στα παλιά γεγονότα και τα θύματα του δολοφόνου, ώστε να τα θυμηθείτε ξανά, σε περίπτωση που τα έχετε ξεχάσει.

Η Woodsboro συνεχίζει να στοιχειώνεται από το τραγικό παρελθόν της.

Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence" και έγινε ευρέως γνωστό από την horror κωμωδία "Ready or Not". Στα μέλη του cast έχουμε επίσης τους Courteney Cox, Roger L. Williams, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.

Ο Kevin Williamson, ο οποίος έγραψε τις τέσσερις πρώτες ταινίες και είναι παραγωγός σε αυτήν, είχε πει παλιότερα ότι θα δούμε πώς η νέα ταινία συνδέει το νέο cast με τους παλαιότερους ηθοποιούς.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα;

Το Scream θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Ιανουαρίου του 2022.

Tags: