Το “A Banquet” είναι από τα ψυχολογικά θρίλερ που θέλετε να βλέπετε με την παρέα σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα μπορείτε να το δείτε τον Φεβρουάριο
07 Ιανουαρίου 2022 15:50
Το “A Banquet” είναι από τα ψυχολογικά θρίλερ που θέλετε να βλέπετε με την παρέα σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η IFC Midnight κυκλοφόρησε το trailer από το νέο ψυχολογικό θρίλερ “A Banquet”, το οποίο σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ruth Paxton, όσον αφορά τη σκηνοθεσία μεγάλης ταινίας. Πρόκειται για ένα φιλμ που επιλέχθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το 2021, έβαλε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Sienna Guillory (Resident Evil), Jessica Alexander, Ruby Stokes και Lindsay Duncan.

Διαβάστε τη σύνοψη της ταινίας:

Μία χήρα μητέρα που ονομάζεται Holly (Sienna Guillory) δοκιμάζεται ψυχικά όταν η νεαρή κόρη της, η Betsey, βιώνει κάποιες καταστάσεις, λέγοντας πως το σώμα της δεν της ανήκει πλέον, αλλά υπηρετεί μια ανώτερη δύναμη. Δεσμευμένη στα νέα πιστεύω της, η Betsey αρνείται να φάει, αλλά παρ’ όλα αυτά δε χάνει καθόλου βάρος. Σε ένα οδυνηρό δίλημμα, διχασμένη μεταξύ αγάπης και φόβου, η Holly αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τα όρια των δικών της πεποιθήσεων.

Το A Banquet θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένα σινεμά στις 18 Φεβρουαρίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.