Ο Nicolas Cage για τη σκηνή του Face/Off: "Νόμιζα πως βγήκα από το σώμα μου, φοβήθηκα"

Παραδέχεται πως ήταν η πιο "trippy" εμπειρία που είχε σε γυρίσματα
05 Ιανουαρίου 2022 17:38
Ο Nicolas Cage για τη σκηνή του Face/Off: "Νόμιζα πως βγήκα από το σώμα μου, φοβήθηκα"

Κάποιοι έχουν μείνει στο μυαλό μας για τις υπερβολικές ερμηνείες τους και ένας από αυτούς είναι σίγουρο ο εκκεντρικός Nicolas Cage που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε μια καλτ φιγούρα του Χόλιγουντ, έχοντας δηλώσει πως δεν του αρέσει να τον αποκαλούν  "ηθοποιό"

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Variety ο Cage αναφέρθηκε στην ερμηνεία του ως Caster Troy στο "Face/Off" μαζί με τον John Travolta, όπου αυτή η υπερβολή του παραδέχεται ότι τον έβγαλε σε μονοπάτια που ούτε ο ίδιος ήξερε. Τόσο που σε έφτασε σε σημείο να ζει μια εξωσωματική εμπειρία, όπως δήλωσε. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές της ταινίας όπου ο Sean Archer -φορώντας το πρόσωπο του Caster Troy- φωνάζει μανιασμένος στους φυλακισμένους γύρω του πως είναι ο Caster Troy. 

Μιλάω για τη σκηνή στις φυλακές όπου -Θεέ μου πόσο "trippy" ταινία ήταν- ο Sean Archer προσποιείται ότι είναι ο Castor Troy και ήταν τόσο κυβιστικό το θέαμα. Θυμάμαι να λέω "Είμαι ο Castor Troy!' και συνέχιζα και συνέχιζα μανιασμένος. είπε ο Cage. 

Υπήρξε μια στιγμή όμως εκεί που νομίζω πως βγήκα από το σώμα μου. Φοβήθηκα, σκέφτηκα παίζω έναν ρόλο ή είναι πραγματικότητα; Μπορώ να το δω στα μάτια μου εάν δω την ταινία, εκείνη τη στιγμή."

Να θυμίσουμε πως ο Nicolas Cage ετοιμάζεται για τη νέα του ταινία με τίτλο "The Unbearable Weight of Massive Talent" όπου θα υποδυθεί κυριολεκτικά τον εαυτό του. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το trailer

Αυτή είναι η σκηνή του Cage στο Face/Off:

Tags: