Κι όμως ξεκίνησε η καμπάνια του Spider-Man: No Way Home για τα Oscars!

Ξεπήδησαν οι πρώτες διαφημίσεις που το προωθούν για το βραβείο "Καλύτερης Ταινίας"
04 Ιανουαρίου 2022 21:26
Κι όμως ξεκίνησε η καμπάνια του Spider-Man: No Way Home για τα Oscars!

Μπορεί πράγματι η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του 2021 να κατακτήσει και το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο της Ακαδημίας;

Η απάντηση θα δοθεί σε λίγο καιρό καθώς όσο απίστευτο κι αν ακούγεται οι Sony Pictures και Marvel Studios έχουν βάλει ήδη μπρος στην καμπάνια προώθησης του Spider-Man: No Way Home για να βρεθεί στα Oscars του 2022

Οι φιλοδοξίες των παραγωγών είναι γνωστές, με τον Kevin Feige να φτάνει στο σημείο να συγκρίνει το "No Way Home" με το "Lord of the Rings: Return of the King". Τώρα όμως φτάνουν στο σημείο να την προωθούν για την κατηγορία της "Καλύτερης Ταινίας" με βλέψεις να κατακτήσει μια θέση ανάμεσα στις πολύτιμες υποψηφιότητες. 

Δείτε τα διαφημιστικά που κυκλοφορούν: 

Λίγο το ότι η τηλεθέαση των Oscars έχει πάρει την κατηφόρα τα τελευταία χρόνια για διάφορους λόγους, λίγο το ότι η Ακαδημία έχει μια τάση να "σνομπάρει" όπως χαρακτηρίζουν διάφορες φωνές τις superhero ταινίες, ίσως το σχέδιο της Marvel να πετύχει. 

Άλλωστε το Black Panther ήταν η πρώτη ταινία της Marvel Studios που απέσπασε υποψηφιότητα για χρυσό αγαλματίδιο στην μεγάλη κατηγορία το 2019 (κέρδισε σε 3 μικρότερες κατηγορίες), επομένως δεν αποκλείεται σαν ενδεχόμενο.