Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα είχε τον Mr. X και άλλα τέρατα από τα παιχνίδια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε τα πρώιμα concept art από την ταινία
04 Ιανουαρίου 2022 14:20
Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα είχε τον Mr. X και άλλα τέρατα από τα παιχνίδια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τους προηγούμενους μήνες κυκλοφόρησε από την Sony Pictures το Resident Evil: Welcome to Raccoon City, το νέο reboot φιλμ του franchise, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από τα θρυλικά videogames της Capcom. Η ταινία έπαιξε σε επιλεγμένα σινεμά, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει και σε On Demand μορφή για να το παρακολουθήσετε.

Το φιλμ του Johannes Roberts έλαβε μέτριες κριτικές και μόλις κυκλοφόρησαν μερικές εικόνες από τέρατα που βρίσκονταν στα σκαριά, αλλά τελικά δεν μπήκαν στην τελική έκδοση της ταινίας. Συγκεκριμένα, το “Applied Arts FX Studio” δημοσίευσε μερικά concept art από τέρατα που σχεδίαζαν, όπως είναι οι zombie-αράχνες, τα Hunters, τον Mr. X. του Resident Evil 2 και άλλων.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aafxstudio

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aafxstudio

Η πλοκή του Resident Evil: Welcome to Raccoon City

H Raccoon City ήταν το σπίτι του φαρμακευτικού κολοσσού “Umbrella Corporations” και τώρα, είναι μια πεθαμένη πόλη. Η απομάκρυνση της εταιρίας άφησε την πόλη στα αζήτητα και ένα μεγάλο κακό να παρασκευάζεται «κάτω από την επιφάνεια». Όταν αυτό το κακό θα έρθει στην επιφάνεια, μια ομάδα επιζώντων θα πρέπει να συνεργαστεί για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την Umbrella και να καταφέρει να επιζήσει τη νύχτα.

Η Kaya Scodelario υποδύεται την Claire Redfield, ενώ ο Avan Jogia τον Leon S. Kennedy. Ωστόσο, η υπόλοιπη ομάδα των S.T.A.R.S. αποτελείται από τους: Tom Hopper ως Albert Wesker, Chad Rook ως Richard Aiken, Hannah John-Kamen, Marina Mazepa ως Lisa Trevor, Donal Logue ως Chief Brian Irons και Lily Gao ως Ada Wong.

Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City υπάρχει ήδη σε On Demand μορφή.