Η νέα ταινία του Leonardo DiCaprio είναι η πρώτη "σάπια" στην καριέρα του εδώ και χρόνια

Ο λόγος για το Don't Look Up του Adam McKay που έχει διχάσει όσους το παρακολούθησαν
02 Ιανουαρίου 2022 16:23
Η νέα ταινία του Leonardo DiCaprio είναι η πρώτη "σάπια" στην καριέρα του εδώ και χρόνια

Το όνομα του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο είναι εδώ και πολλά χρόνια συνυφασμένο με ποιοτικές παραγωγές που οι περισσότερες εξ'αυτών διαγωνίζονται και στα Oscars, με χαρακτηριστικά παραδείγματα των τελευταίων του ρόλων να είναι στα "Once Upon A Time In Hollywood", "The Wolf of Wall Street", "The Revenant", "Inception" και άλλα πολλά. 

Κοιτώντας όμως την αποδοχή των κριτικών και τις αντιδράσεις του κοινού, η νεότερη ταινία που συμμετέχει, το "Don't Look Up" είναι και η χειρότερη της φιλμογραφίας του εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 

Σύμφωνα με το site βαθμολόγησης Rotten Tomatoes το φιλμ του Adam McKay βρίσκεται στο 55% που το κατατάσσει ως "Σάπια" ταινία, με βάση 227 κριτικές. Αυτή είναι και η χειρότερη -ή πιο "Σάπια"- ταινία του ΝτιΚάπριο από το "The Great Gatsby" του 2013 όπου έχει 48% βαθμολογία στον διάσημο βαθμολογητή. 

Εδώ και μια εβδομάδα το Don't Look Up είναι διαθέσιμο στο Netflix και παραμένει η Νο.1 ταινία της υπηρεσίας ακόμα σε πολλές χώρες. Οι απόψεις διίστανται σε ακραίο βαθμό για όσους την έχουν παρακολουθήσει με άλλους να αρέσκονται στο σατιρικό ύφος της και άλλοι να μην αντέχουν από το...cringe. Τη δική μας άποψη ωστόσο την έχουμε καταθέσει εδώ

Το Don’t Look Up περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast που αποτελείται από τους Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep, Tyler PerryTimothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Rob Morgan και Cate Blanchett.