Το Spider-Man: No Way Home κυριάρχησε και την Πρωτοχρονιά στο box office

Κοντά στο να σπάσει κι άλλο ορόσημο στις ΗΠΑ
02 Ιανουαρίου 2022 11:43
Το Spider-Man: No Way Home κυριάρχησε και την Πρωτοχρονιά στο box office

Είναι πλέον γραφικό το να πούμε ξανά το πόσο τεράστια επιτυχία έχει διαγράψει το Spider-Man: No Way Home στο box office. Ωστόσο η πορεία του και τα ρεκόρ που συνεχώς σπάει στη μετά πανδημική εποχή γράφουν αναμφίβολα ιστορία και οι αναλυτές του box office θα τη μελετούν για καιρό. 

Ποδαρικό στο 2022 έκανε με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο η τρίτη Spider-Man ταινία του Tom Holland, καθώς υπολογίζεται ότι μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους θα προσθέσει ακόμη $50 εκ. στον λογαριασμό του μόνο από τις ΗΠΑ. Σε εκείνη την αγορά άλλωστε αναμένεται επίσης μετά το Σαββατοκύριακο να ξεπεράσει το ορόσημο των $600 εκατομμυρίων, κάτι το οποίο λογικά από τη Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί και με κάποια επίσημη ανακοίνωση. 

Σύμφωνα με το Box Office Mojo η συνολική συγκομιδή του "No Way Home" υπολογίζεται πλέον στο $1.21 δισεκατομμύρια δολάρια

Παρά την απειλή της παραλλαγής Όμικρον του κορωνοϊού που τείνει να κυριαρχήσει στον πλανήτη, η ταινία των Sony Pictures/ Marvel Studios παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των θεατών και συνεχίζει να φέρνει κόσμο στις αίθουσες.