Φήμη: Μετά την επιτυχία του "No Way Home" ετοιμάζονται ταινίες με Spider-Gwen και Black Cat

Έτσι ακούγεται από τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν
02 Ιανουαρίου 2022 09:00
Φήμη: Μετά την επιτυχία του "No Way Home" ετοιμάζονται ταινίες με Spider-Gwen και Black Cat

SPOILERS ΓΙΑ NO WAY HOME


Η τεράστια και πέρα από κάθε προσδοκία εμπορική επιτυχία του Spider-Man: No Way Home κινητοποιεί τη Sony για να αναπτύξει περαιτέρω το δικό της σύμπαν Marvel ταινιών. Τώρα νέες φήμες ακούγονται στα σοκάκια του διαδικτύου που θέλουν τo Sony's Spider-Man Universe να αποκτά ταινίες με τις Black Cat και Spider-Gwen. 

Άλλωστε ήδη φημολογείται ότι οι Tobey Maguire και ειδικά ο Andrew Garfield θα επιστρέψουν σε μεγαλύτερη ποσότητα μελλοντικά. Σύμφωνα με το Giant Freakin Robot αλλά και τον "leaker", MyTimeToShine λέγεται ότι στην ταινία "Black Cat" θα πρωταγωνιστήσει η Anya Taylor-Joy των "The Witch" και "Queen's Gambit", ενώ στο Spider-Gwen θα δούμε την επιστροφή της Emma Stone από τις "The Amazing Spider-Man" ταινίες. 

Αξίζει να αναφερθεί πως η Gwen Stacy των TASM ταινιών δεν ήταν η βερσιόν που μετατράπηκε στην Spider-Gwen, ωστόσο με τα παράδοξα του Multiverse τα πάντα μπορούν να συμβούν και να δικαιολογηθούν.

Η Gwen που μετατρέπεται στην Spider-Gwen υπάρχει σαν βασική χαρακτήρας, ωστόσο, στο Spider-Man: Into The Spider-Verse και τη φωνή της δανείζει η Hailee Steinfeld, η οποία στο MCU υποδύεται την Kate Bishop, διάδοχο του Hawkeye. 

Όσον αφορά το project της Black Cat τίποτα παραπάνω δεν είναι γνωστό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Taylor-Joy έχει περάσει από Marvel ταινία, έχοντας υποδυθεί την Magik στο The New Mutants της 20th Century Fox. 

Επειδή όμως παραμένουν τα παραπάνω ως φήμες καλύτερα να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη.