Αβέβαιες για πολύ καιρό ήταν οι μεγάλες εκπλήξεις του Spider-Man: No Way Home

Περισσότερες αποκαλύψεις από τους σεναριογράφους του No Way Home (SPOILERS)
31 Δεκεμβρίου 2021 16:40
Αβέβαιες για πολύ καιρό ήταν οι μεγάλες εκπλήξεις του Spider-Man: No Way Home

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS


Οι σεναριογράφοι του Spider-Man: No Way Home μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα τώρα που το εμπάργκο στα spoilers της ταινίας έληξε από την ίδια τη Marvel Studios και συνεχίσουν να αποκαλύπτουν ζουμερές πληροφορίες από τα παρασκήνια. 

Στο επίκεντρο αυτών είναι η συμμετοχή των Andrew Garfield και Tobey Maguire στο πλευρό του Tom Holland με τους τρεις Peter Parker να τα βάζουν με άλλους πέντε villains από όλες τις Spider-Man ταινίες. Μιλώντας στο THR οι Chris McKenna και Erik Sommers αποκάλυψαν ότι οι βετεράνοι Spideys δεν είχαν υπογράψει για το "No Way Home" ακόμα κι όταν αυτό βρισκόταν ήδη στα μισά των γυρισμάτων του!

Τα γυρίσματα του No Way Home είχαν ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2020 και οι τελικές υπογραφές των Maguire και Garfield μπήκαν τον Δεκέμβριο του 2020. Οι σεναριογράφοι μάλιστα ένιωσαν μια απέραντη ανακούφιση όταν τους εξασφάλισαν καθώς είχαν ήδη βασίσει τη ραχοκοκαλιά της ταινίας πάνω στην συμμετοχή τους: 

Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να προχωρήσουμε σα να έχουμε ήδη αυτά που θέλουμε και να αφήσουμε τις άνωθεν δυνάμεις να κάνουν τα μαγικά τους και να το πραγματοποιήσουν. 

Τελικά αποδείχτηκαν τυχεροί καθώς το πλάνο δούλεψε και το No Way Home ένωσε τον Spider-Man του Maguire, του Garfield και του Holland πραγματοποιώντας ένα όνειρο των Marvel fans. Τόσο που ο κόσμος ζητάει πλέον ένα The Amazing Spider-Man 3 ώστε ο Garfield να ολοκληρώσει δίκαια την τριλογία του.