Ο σκηνοθέτης του X-Men: First Class θέλει να κάνει Wolverine ταινία με τον Logan νεαρό

Φαντάζεται μια διαφορετική εκδοχή του χαρακτήρα
31 Δεκεμβρίου 2021 12:35
Ο σκηνοθέτης του X-Men: First Class θέλει να κάνει Wolverine ταινία με τον Logan νεαρό

Ο σκηνοθέτης της σειράς Kingsman, Matthew Vaughn, αποκάλυψε πως θα ήθελε να επιστρέψει στο X-Men franchise και μάλιστα για να ασχοληθεί με τον Wolverine.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για τον σκηνοθέτη του X-Men: First Class, το οποίο κυκλοφόρησε το 2011 και έδωσε μια νέα πνοή στην κινηματογραφική πορεία της ομάδας των μεταλλαγμένων υπερηρώων της Marvel, μετά το X-Men: The Last Stand που το 2006 άφησε απογοητευμένους τους fans.

Παρόλο που ο Vaughn είχε την ευκαιρία να επανασυστήσει διάφορους λατρεμένους χαρακτήρες, όπως οι νεότερης ηλικίας Charles Xavier, Magneto και Mystique, ο Wolverine είχε μόλις ένα μικρό cameo στην ταινία του και αντιθέτως είχε σημαντικότερο ρόλο στο X-Men: Days of Future Past του 2014.

Ο σκηνοθέτης, λοιπόν, δήλωσε τώρα πως θα ήθελε να κάνει κάτι αντίστοιχο και με τον δημοφιλέστερο χαρακτήρα των X-Men, τον πανίσχυρο και σχεδόν αθάνατο Λόγκαν. Αναλυτικότερα, μιλώντας στο Comicbook.com για την προώθηση του επερχόμενου The King's Man, ο Vaughn επισήμανε πως του αρέσει η ιδέα ενός reboot του Wolverine, στο οποίο θα βλέπαμε μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα και όχι την εμβληματική βερσιόν του Hugh Jackman που έχουν λατρέψει οι fans από το 2000.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε ποιον X-Men χαρακτήρα θα ήθελε να κάνει reboot, απάντησε χαρακτηριστικά:

Υπάρχει μόνο ένας X-Men με τον οποίο δεν είχα τη δυνατότητα να δουλέψω όπως πρέπει και πραγματικά θα το λάτρευα...

Ο Hugh Jackman ήταν τόσο καλός και έκανε πραγματικά εξαιρετική δουλειά με το χαρακτήρα. Ωστόσο, το να βρω έναν νέο σε ηλικία Wolverine, το reboot, θα είχε πλάκα νομίζω. Μάλιστα, μπορεί να πάει σε μια πολύ διαφορετική κατεύθυνση απ’ αυτή που ακολουθήσε ο Hugh.

Νομίζω πως ο Hugh τα κατάφερε απλά τέλεια, ωστόσο πιστεύω πως απ’ όλους τους X-Men είναι ο δικός του χαρακτήρας που περιέργως με ελκύει περισσότερο. Οπότε ναι, τον Wolverine.

Δε χωρά αμφιβολία πως στα μάτια των fans o Hugh Jackman θα είναι για πάντα ο Wolverine, ωστόσο πώς θα σας φαινόταν μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα του από άλλον ηθοποιό;