Το Netflix έκανε φάρσα σε ανυποψίαστους ότι έρχεται κομήτης και το πίστεψαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελέω της κυκλοφορίας του Don’t Look Up
30 Δεκεμβρίου 2021 15:52
Το Netflix έκανε φάρσα σε ανυποψίαστους ότι έρχεται κομήτης και το πίστεψαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γεμάτη αστέρες κωμική ταινία του Adam McKay, το Don't Look Up κέρδισε τα βλέμματα των συνδρομητών του Netflix, αφού όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγες ημέρες, ήταν η No.1 ταινία σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, επίσης, η ταινία βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στην κορυφή των trending του Netflix.

Το Netflix, όπως όλα δείχνουν, συνεχίζει να διαφημίζει το φιλμ με τον Leonardo DiCaprio, την Jennifer Lawrence, την Meryl Streep και άλλους και είπε να κάνει κάτι…που δεν έχει ξανά γίνει! Συγκεκριμένα, μέσα από το κανάλι “Netflix Film Club” ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο κάνει φάρσα σε ανυποψίαστους ανθρώπους πως έρχεται κομήτης στη Νέα Υόρκη και εκείνοι…το πίστεψαν!

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Η Κέιτ Ντιμπιάσκι (Τζένιφερ Λόρενς), φοιτήτρια αστρονομίας και ο καθηγητής της Δρ. Ράνταλ Μίντι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) κάνουν μια εκπληκτική ανακάλυψη ενός κομήτη που περιφέρεται γύρω από το ηλιακό σύστημα. Το πρόβλημα είναι πως βρίσκεται σε πορεία άμεσης σύγκρουσης με τη Γη. Το άλλο πρόβλημα; Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά. Αποδείχθηκε ότι η προειδοποίηση της ανθρωπότητας για έναν πλανητικό δολοφόνο στο μέγεθος του Έβερεστ αποτελεί ένα άβολο θέμα προς συζήτηση.

Με τη βοήθεια του Δρ Oglethorpe (Rob Morgan), η Kate και ο Randall ξεκινούν μια περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης που τους μεταφέρει από το γραφείο της αδιάφορης Προέδρου Orlean (Meryl Streep) και του συκοφαντικού γιου της και επιτελάρχη, Jason (Jonah Hill) και στη συχνότητα του The Daily Rip, μια αισιόδοξη πρωινή εκπομπή που φιλοξένησαν οι Brie (Cate Blanchett) και Jack (Tyler Perry). Με μόλις έξι μήνες να απομένουν μέχρι ο κομήτης να προσκρούσει, η διαχείριση του κύκλου ειδήσεων 24 ωρών και η προσοχή του κοινού με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης προτού να είναι πολύ αργά, αποδεικνύεται συγκλονιστικά κωμικοτραγική -τι θα χρειαστεί άραγε για να κάνει τον κόσμο να κοιτάξει ψηλά ;!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.