Rebel Moon: Πάρτε μια κλεφτή ματιά από τη νέα sci-fi ταινία του Zack Snyder (ΦΩΤΟ)

Περιγράφουν το Rebel Moon σαν μια ταινία μεγέθους "Star Wars"
29 Δεκεμβρίου 2021 23:10
Rebel Moon: Πάρτε μια κλεφτή ματιά από τη νέα sci-fi ταινία του Zack Snyder (ΦΩΤΟ)

Οι fans του Zack Snyder επιτέλους μπόρεσαν να πάρουν μια πρώτη έστω και κλεφτή ματιά από το επόμενό του project για λογαριασμό του Netflix.

Ο λόγος για το Rebel Moon, μια sci-fi ταινία που φιλοδοξεί σε βεληνεκές και μέγεθος να είναι το "Star Wars του Netflix", όπως έχει αναφερθεί, για το οποίο ο σκηνοθέτης του "Zack Snyder's Justice League" κυκλοφόρησε μια πρώτη εικόνα σε μορφή concept art. 

Το πρώτο concept art του Rebel Moon

Μάλιστα, ο Snyder ενημερώνει τους fans του μέσα από τον λογαριασμό του στο Vero (ναι χρησιμοποιεί Vero μην κρίνετε), πως τα γυρίσματα του Rebel Moon θα ξεκινήσουν σε μερικούς μήνες. 

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Rebel Moon θα υποδυθεί η Sofia Boutella (The Mummy), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Snyder με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten. 

Σύμφωνα με το σενάριο το Rebel Moon διηγείται την ιστορία μιας φιλήσυχης αποικίας στα βάθη του γαλαξία, η οποία απειλείται από τις στρατιές ενός τυράννου ονόματι Belisarius. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια γαι επιβίωση η αποικία στέλνει μια νεαρή γυναίκα, που κουβαλά ένα μυστήριο παρελθόν, να στρατολογήσει διάφορους πολεμιστές από τους γειτονικούς πλανήτες και να χτίσουν μια αντίσταση. 

Ο Snyder έχει πει τα εξής για το Rebel Moon: 

Αυτό το project είναι από εμένα που μεγάλωσα σαν fan του Akira Kurosawa και του Star Wars. Είναι η αγάπη μου για το sci-fi και μια γιγαντιαία περιπέτεια. Ελπίζω να μετατραπεί σε ένα τεράστιο IP και ένα σύμπαν που θα χτίσουμε πολλά πάνω του.