Ο Hulk του MCU, Mark Ruffalo, τιμά τη μνήμη του Stan Lee (ΕΙΚΟΝΑ)

Μέσα από συγκινητική δημοσίευση
29 Δεκεμβρίου 2021 13:55
Ο Hulk του MCU, Mark Ruffalo, τιμά τη μνήμη του Stan Lee (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Mark Ruffalo, ένας από τους πρώτους κεντρικούς ηθοποιούς του Marvel Cinematic Universe, αφού έπαιξε τον Incredible Hulk στο Avengers του 2012, απέτισε φόρο τιμής στο Stan Lee με τον δικό του τρόπο.

Συγκεκριμένα, χθες, 28 Δεκεμβρίου, θα ήταν τα 99α γενέθλια του Αμερικανού συγγραφέα και έτσι ο Ruffalo ανάρτησε εις μνήμην του μια συγκινητική δημοσίευση, στην οποία μαζί με ένα όμορφο εικαστικό, τόνισε:

Σκέφτομαι τον Stan Lee και όλα όσα έχει κάνει για την εκτεταμένη οικογένειά μας στη Marvel.

Για την ιστορία, ο Stan Lee έφυγε από τη ζωή το 2018, σε ηλικία 95 ετών. Σε συνεργασία με άλλους εικονογράφους, δημιούργησε πασίγνωστους χαρακτήρες, όπως ο Spider-Man, οι Fantastic Four, οι X-Men, ο Hulk, ο Thor, ο Iron Man, ο Daredevil και ο Doctor Strange, μεταμορφώνοντας τη Marvel Comics από έναν μικρό εκδοτικό οίκο σε τεράστια επιχείρηση, με παρουσία σε πολλούς κλάδους ψυχαγωγίας. Θεωρείται ένας από τους βασικότερους θεμελιωτές των σύγχρονων κόμικς, ενώ είναι πιθανό να τον γνωρίζετε και από τα πολλά cameos που έχει κάνει στις ταινίες του MCU.

Μπορεί ο Stan Lee να μην πρόλαβε να δει την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν τα Avengers: Endgame και Spider-Man: No Way Home, τα οποία συγκαταλέγονται στις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών, αλλά σίγουρα το σημάδι του στην ποπ κουλτούρα είναι ανεξίτηλο και θα πρέπει να είναι περήφανος.