Harry Potter: Μαλφόι και Ερμιόνη παίζουν στο πλατό σε ένα άκρως νοσταλγικό βίντεο

Ο Χάρι Πότερ γιορτάζει 20 χρόνια!
28 Δεκεμβρίου 2021 15:54
Harry Potter: Μαλφόι και Ερμιόνη παίζουν στο πλατό σε ένα άκρως νοσταλγικό βίντεο

Το Harry Potter θα επιστρέψει για άλλη μια φορά στις οθόνες μας την 1η του Ιανουαρίου, με σύσσωμο όλο το cast να ταξιδεύει για ακόμη μια φορά στο μαγικό Hogwarts. Η πρώτη ταινία γιορτάζει τα 20 χρόνια της και μόλις δημοσιεύτηκε ένα backstage βίντεο με τον Tom Felton και την Emma Watson από τα γυρίσματα του “Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος”.

Συγκεκριμένα, ο Felton που υποδύεται τον Draco Malfoy ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με εκείνον και την Emma Watson, από τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας. Σε αυτό το βίντεο, οι δύο τους παίζουν ένα απλό παιχνίδι που ο ένας “χαστουκίζει” τα χέρια του άλλου. Αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων με την Madam Hooch να διδάσκει στους μαθητές πως να πετούν με το σκουπόξυλο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Felton (@t22felton)

Όσον αφορά το σπέσιαλ επεισόδιο που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου:

Θα είναι ένα σπέσιαλ επεισόδιο σαν αυτό που είδαμε πριν μερικούς μήνες με τα “Φιλαράκια” και θα βρίσκονται φυσικά όλοι οι πρωταγωνιστές μαζί, να μιλούν για την εμπειρία τους και όχι μόνο. Έτσι, σε αυτό το σπέσιαλ, θα δούμε τους Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson και άλλους χαρακτήρες από τις οκτώ ταινίες, να γιορτάσουν το εμβληματικό franchise του Harry Potter.

Για περισσότερα σχετικά με το Harry Potter παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: