Ο Ryan Reynolds ανέβασε εικόνες από τη νέα του ταινία, φυσικά με ένα χιουμοριστικό τρόπο

Πλάι του θα παίξει ο Will Ferrell
27 Δεκεμβρίου 2021 14:11
Ο Ryan Reynolds ανέβασε εικόνες από τη νέα του ταινία, φυσικά με ένα χιουμοριστικό τρόπο

To “Spirited” με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds και τον Will Ferrell αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την εορταστική περίοδο του 2022 αποκλειστικά στο Apple TV Plus. Αν δεν το γνωρίζατε, όμως, μιας και τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν πριν λίγες εβδομάδες, ο Reynolds αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα από τον κινηματογράφο.

Έτσι, μετά από αυτό το φιλμ, ίσως αργήσουμε να δούμε τον “Deadpool” ξανά στις οθόνες μας. Τώρα, μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ο διάσημος ηθοποιός είπε να δημοσιεύσει μερικές εικόνες σε “slideshow” με έναν ιδιαίτερο χιουμοριστικό τρόπο, από τη νέα του ταινία, παρόλο που θα κάνει πρεμιέρα σε ένα χρόνο από τώρα.

Το Spirited θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το Apple TV+ και είναι ένα χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ, με τον Reynolds να υποδύεται τον Ebeneezer Scrooge και τον Ferrell να υποδύεται το Φάντασμα των Χριστουγέννων.

Δυστυχώς, δε γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει ο Reynolds ή ποια θα είναι τα επόμενα σχέδιά του, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι το Deadpool 3 (ή όπως θα ονομάζεται) βρίσκεται ήδη στα σκαριά από την Marvel.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.