Ο Alec Baldwin μιλάει για ό,τι έγινε στο “Rust” και για τις δύσκολες στιγμές σε ένα χριστουγεννιάτικο βίντεο

Περνάει τις γιορτές σπίτι με την οικογένειά του
25 Δεκεμβρίου 2021 11:23
Ο Alec Baldwin μιλάει για ό,τι έγινε στο “Rust” και για τις δύσκολες στιγμές σε ένα χριστουγεννιάτικο βίντεο

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από το συμβάν στα γυρίσματα της ταινίας “Rust” που συγκλόνισε το Χόλιγουντ και όχι μόνο. Οι έρευνές των αρχών συνεχίζονται ακόμη και ο Alec Baldwin μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για το συμβάν και την υποστήριξη που δέχεται από τον κόσμο. Όλα αυτά σε ένα βίντεο που ανέβασε για να ευχηθεί σε όλους Καλά Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές ώρες, ο Baldwin μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο και μιλάει για ό,τι έγινε στο Rust και τις δύσκολες καταστάσεις που περνάει. Ωστόσο, εκτός από αυτό είπε να ευχαριστήσει και όλον τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό του, τα εκατοντάδες emails που έχει λάβει και έδωσε ένα ευχαριστήριο μήνυμα για καλές γιορτές.

Θέλω να αφιερώσω ένα λεπτό για να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έστειλαν τις ευχές τους για δύναμη και ελπίδα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να λαμβάνεις τόσα μηνύματα από ανθρώπους. Έλαβα εκατοντάδες emails από φίλους, συγγενείς και συναδέλφους, μερικούς από τους οποίους είχα να ακούσω νέα πολύ καιρό. Είμαι πολύ ευγνώμων.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Σχετικά με το συμβάν που συγκλόνισε τον κόσμο:

Μέχρι τώρα το σενάριο που συζητείται ως το πιο πιθανό είναι να αποτελεί δουλειά εκ των έσω και κάποιος από την παραγωγή να έβαλε μια αυτοσχέδια σφαίρα που προμηθεύτηκε από έναν οπλοφορό στο Νέο Μεξικό -όπου γυριζόταν η ταινία- μέσα στο όπλο που θα χρησιμοποιούσε για την πρόβα του ο Baldwin.