Δείτε ξανά τον Χάρι Πότερ να παίρνει το πρώτο του ραβδί για να γίνουν πιο μαγικά τα Χριστούγεννά σας

Μέσα από ένα κλιπ που δημοσίευσε το HBO Max
25 Δεκεμβρίου 2021 09:29
Δείτε ξανά τον Χάρι Πότερ να παίρνει το πρώτο του ραβδί για να γίνουν πιο μαγικά τα Χριστούγεννά σας

Το Harry Potter θα γιορτάσει σύντομα την επέτειο για τα 20 χρόνια του, μέσα από ένα σπέσιαλ επεισόδιο στο HBO Max, με σύσσωμο το cast που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, να επιστρέφει στο Hogwards. Ο λόγος γίνεται για το Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την 1η του Ιανουαρίου, στην streaming υπηρεσία.

Ωστόσο, μέσα από το επίσημο κανάλι του HBO Max δημοσιεύτηκε ένα βίντεο που θέλει να σας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα, παρακάτω θα δείτε ένα κλιπ από την πρώτη ταινία, Harry Potter and the Philosopher's Stone (Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος), με τον Harry του Daniel Radcliffe να ετοιμάζεται να αγοράσει το πρώτο του ραβδί.

Όσον αφορά το σπέσιαλ επεισόδιο που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου:

Θα είναι ένα σπέσιαλ επεισόδιο σαν αυτό που είδαμε πριν μερικούς μήνες με τα “Φιλαράκια” και θα βρίσκονται φυσικά όλοι οι πρωταγωνιστές μαζί, να μιλούν για την εμπειρία τους και όχι μόνο. Έτσι, σε αυτό το σπέσιαλ, θα δούμε τους Daniel Radcliffe, Ruprt Grint, Emma Watson και άλλους χαρακτήρες από τις οκτώ ταινίες, να γιορτάσουν το εμβληματικό franchise του Harry Potter.

Οι περισσότεροι βασικοί ηθοποιοί των 8 ταινιών του Χάρι Πότερ θα συμμετέχουν στο reunion σόου, όπως οι: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, και Ian Hart.

Ξανά ζήστε, λοιπόν, την εμβληματική σκηνή -που τα ξεκίνησε όλα, μέσα από τον player που ακολουθεί.