UNCHARTED: Στο νέο trailer η ταινία μπλέκει καταιγιστικά σκηνικά από τα Uncharted 3 και 4

Ο Tom Holland είναι ο κινηματογραφικός Nate και ο Sully του Mark Wahlberg αποκτά το...μουστάκι του!
23 Δεκεμβρίου 2021 18:29
UNCHARTED: Στο νέο trailer η ταινία μπλέκει καταιγιστικά σκηνικά από τα Uncharted 3 και 4

Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο trailer της ταινίας UNCHARTED που μεταφέρει την επική σειρά βιντεοπαιχνιδιών της Νaughty Dog στη μεγάλη οθόνη, με τον Tom Holland στο ρόλο του νεαρού Nathan Drake

Στο νέο trailer που περιέχει μια μίξη νέων και παλιότερων σκηνών, όμως, αποκαλύπτεται ένα σκηνικό που θυμίζει αρκετά το Uncharted 4: A Thief's End (όσοι το έχετε παίξει θα καταλάβετε), παρά το γεγονός πως η ταινία είναι επί της ουσίας prequel των παιχνιδιών.

Ίσως η ταινία να θέλει να ανακατέχει διάφορα γεγονότα από τα παιχνίδια, καθώς για παράδειγμα βλέπουμε και πάλι την εντυπωσιακή σεκάνς με τον Nate να κρατιέται από τα κιβώτια του αεροπλάνου, κάτι που συνέβη στο Uncharted 3: Drake's Deception. Σε ένα ακόμη highlight του νέου trailer ο Sully του Mark Wahlberg αρχίζει να θυμίζει περισσότερο την βερσιόν των παιχνιδιών αφού αποκτά το... εμβληματικό του μουστάκι. 

Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν: Antonio BanderasTati Gabrielle του "Chilling Adventures of Sabrina" ως "Braddock" και η Sophia Ali (Grey's Anatomy) στο ρόλο της Chloe Frazer. Τη σκηνοθεσία της ανέλαβε ο Ruben Fleischer του Venom, σε σενάριο των Art Marcum και Matt Holloway. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 25χρονος αστέρας της ταινίας αποκάλυψε ότι έπρεπε να...τουμπανιάσει για χάρη του ρόλου του, καθώς έδειχνε σαν παιδάκι μπροστά στον Wahlberg. 

Το UNCHARTED θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2022 στους κινηματογράφους.