The Flash: Ο Michael Shannon φαίνεται πως επιστρέφει ως General Zod

Μια ακόμη αναπάντεχη επιστροφή στην ταινία του Andy Muschietti
22 Δεκεμβρίου 2021 23:41
The Flash: Ο Michael Shannon φαίνεται πως επιστρέφει ως General Zod

Και το Multiverse της DC Films φαίνεται να παίρνει φωτιά εδώ και καιρό χάρη στο πολυαναμενόμενο Flash με τον Ezra Miller, στο οποίο μάθαμε πως θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μια αναπάντεχη επιστροφή. 

Ο λόγος για τον Michael Shannon, ο οποίος είχε υποδυθεί τον General Zod απέναντι στον Superman του Henry Cavill στο "Man of Steel", και φαίνεται πως αποτελεί μέρος του cast του "Flash". Όλα αυτά τουλάχιστον σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Warner Bros. στη Μ. Βρετανία, όπου συγκαταλέγει τον ηθοποιό στο cast μαζί με το "δεξί του χέρι" την Antje Traue, η οποία υποδύθηκε την Faora-Ul. 

Είναι σίγουρο εδώ και καιρό πως η ταινία που σκηνοθετεί ο Andy Muschietti των ταινιών "IT" θα ακολουθήσει το κλασικό storyline του "Flashpoint" από τα comics και σίγουρα θα δούμε time travel και παράλληλα σύμπαντα να μπλέκονται στα πόδια του Barry Allen. Αυτή αποτελεί μια ακόμη επιστροφή από το παρελθόν του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, πέραν του Michael Keaton ως Bruce Wayne και του Ben Affleck. 

Μηπως και ο George Clooney θα επιστρέψει ως Batman; 

Σε αυτό το ενδεχόμενο αναφέρθηκε ο Ben Affleck σε μια πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο οποίος μίλησε σαν τον Andrew Garfield στις συνεντεύξεις πριν το "No Way Home". Εν ολίγοις πιστεύει πως δεν είναι και εάν όντως είναι στην ταινία, τότε τον φυλάνε κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού όπως λέει, δεν ειδώθηκαν ποτέ με τον Keaton στα γυρίσματα: 

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

To The Flash αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου 2022