Το Sonic the Hedgehog 2 τρολάρει το Matrix: Resurrections με trailer και αφίσα

Μπλε ή κόκκινα αγκάθια; ΤΙ θα διαλέξετε;
22 Δεκεμβρίου 2021 22:55
Το Sonic the Hedgehog 2 τρολάρει το Matrix: Resurrections με trailer και αφίσα

Η μάρκετινγκ καμπάνια του Sonic the Hedgehog 2 φαίνεται πως αφουγκράζεται τον παλμό των social media και επέλεξε να πατήσει πάνω στo The Matrix 4 για να προβληθεί. Για αυτό η επίσημη σελίδα της ταινίας του Sonic ανέβασε ένα trailer-παρωδία του εαυτού της στο...στιλ του The Matrix: Resurrections

Μάλιστα, τρολάρει και τον εμβληματικό πράσινο κώδικα του Matrix, αντικαθιστώντας τον με τα δαχτυλίδια, αλλά και την επιλογή ανάμεσα σε μπλε και κόκκινο χάπι, βάζοντας το κοινό να διαλέξει ανάμεσα σε μπλε ή κόκκινα αγκάθια -αυτά των Sonic και Knuckles δηλαδή. 

Δείτε το trailer-παρωδία 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonic the Hedgehog (@sonicmovie)

Το ίδιο τρολάρισμα έριξε και με μια νέα αφίσα της ταινίας που σατιρίζει την πρώτη αφίσα του Matrix:Resurrections, όπως θα δείτε παρακάτω: 

 

To sequel αναμένεται ακόμη πιο σπινιαριστό και πιο εντυπωσιακό, καθώς ο Dr. Robotnik του Jim Carrey επιστρέφει δριμύτερος και πιο επικίνδυνος από ποτέ. Στο πλάι του Sonic θα βρεθεί ο Tails (Colleen O’Shaughnessey), ενώ απέναντί του ο Knuckles του Idris Elba, ο οποίος κυριολεκτικά φλεξάρει τις γροθιές του. 

Επίσης επιστρέφουν στο cast οι: James MarsdenTika SumpterAdam PallyNatasha Rothwell, και Lee Majdoub

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Jeff Fowler θα επιστρέψει στην σκηνοθεσία, καθώς με το ντεμπούτο του κατάφερε να φέρει $320 εκ. εισπράξεις σε ένα budget των $90 εκ., ενώ την πορεία του στους κινηματογράφους διέκοψε τότε το ξέσπασμα της πανδημίας της COVID-19. 

Το Sonic The Hedgehog 2 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου του 2021.