Το νέο βίντεο του Scream μάς γυρίζει πίσω, στα παλιά θύματα του Ghostface

Σε ένα μήνα η επιστροφή του franchise
22 Δεκεμβρίου 2021 19:27
Το νέο βίντεο του Scream μάς γυρίζει πίσω, στα παλιά θύματα του Ghostface

Μετράμε πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα του Scream, το οποίο μετά από χρόνια απουσίας, επιστρέφει αυτόν τον Ιανουάριο στους κινηματογράφους. Ο Ghostface, ο δολοφόνος που έχει στοιχειώσει τις οθόνες μας, έρχεται για ακόμη μια φορά και θα βάλει στόχο ένα νέο γκρουπ ανθρώπων, παρόλο που δεν έχει ξεμπλέξει με κάποιες παλιές υποθέσεις.

Αυτό μας λέει και το νέο βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε. Ότι κάποιος θα βάλει την εμβληματική μάσκα του Scream για ακόμη μια φορά, για να φέρει πάλι στο φως κάποια μυστική από αυτήν την εφιαλτική πόλη.

Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence" και έγινε ευρέως γνωστό από την horror κωμωδία "Ready or Not". Στα μέλη του cast έχουμε επίσης τους Neve Campbell, David Arquette, Roger L. Williams, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.

Scream: Η νέα ταινία θα έχει όλα όσα ζητούν οι fans (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Kevin Williamson, ο οποίος έγραψε τις τέσσερις πρώτες ταινίες και είναι παραγωγός σε αυτήν, είχε πει παλιότερα ότι θα δούμε πώς η νέα ταινία συνδέει το νέο cast με τους παλαιότερους ηθοποιούς.

Το Scream θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου του 2022.

Tags: