Η ταινία Ghost of Tsushima θα είναι πιστή στο βιντεοπαιχνίδι - Υπόσχεση από τον σκηνοθέτη

Νέες πληροφορίες για το project από τον Chad Stahelski
21 Δεκεμβρίου 2021 21:51
Η ταινία Ghost of Tsushima θα είναι πιστή στο βιντεοπαιχνίδι - Υπόσχεση από τον σκηνοθέτη

Τον περασμένο Μάρτιο έγινε γνωστό πως η Sony Pictures ετοιμάζεται να φέρει την live-action ταινία του Ghost Of Tsushima και μάλιστα την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Chad Stahelski του "John Wick".

O Stahelski βρέθηκε στην πρεμιέρα του Matrix: Resurrections και μίλησε στο IGN, δίνοντας μια ενημέρωση για το project της ταινίας Ghost of Tsushima, λέγοντας πως ακόμα βρίσκεται στη φάση συγγραφής του σεναρίου, ωστόσο υποσχέθηκε κάτι ειδικά προς τους fans των videogames της Sucker Punch: 
Θέλουμε απλά να γίνει σωστά. Ξέρετε πως μπορούν να καταλήξουν οι διασκευές από videogame. Οπότε παίρνουμε το χρόνο μας για να γίνει σωστά. Συνεργαζόμαστε στενά με τους developers ούτως ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε όλα τα στοιχεία που το κάνουν αυτό που είναι. Ειδικά οι fans του παινχιδιού θα είναι πολύ ευχαριστημένοι με αυτά που ετοιμάζουμε. 

Σαν υπόσχεση σίγουρα ακούγεται θετική αλλά μένει να το δούμε και στην πράξη, καθώς έχουμε δει -όπως τόνισε και ο σκηνοθέτης σωστά- πώς μπορούν να καταλήξουν τέτοιες ταινίες. 

Η πλοκή της ταινίας θα βασίζεται σαφώς πάνω στο παιχνίδι, όπου πρωταγωνιστεί ο σαμουράι Jin Sakai, ο οποίος είναι ο τελευταίος επιζών της φατρίας του. Για να απελευθερώσει την Tsushima θα πρέπει να βάλει στην άκρη τις παραδόσεις των σαμουράι και να κηρύξει έναν ανορθόδοξο πόλεμο ενάντια στους δυνάστες της πατρίδας του. 

Εδώ και καιρό έχουμε μεταφέρει πως η Sony με την PlayStation Productions ετοιμάζουν μια κινηματογραφική και τηλεοπτική επέλαση των διάσημων αποκλειστικών IPs της πλατφόρμας. Η ταινία UNCHARTED με τους Tom Holland και Mark Wahlberg θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο, αυτόν τον καιρό γυρίζεται η σειρά-υπερπαραγωγή "The Last of Us" του HBO, ενώ βρίσκεται και μια σειρά Twisted Metal με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie