Νούμερα που ζαλίζουν για το Spider-Man: No Way Home στην Αμερική

Θησαυρός για την Sony η νέα περιπέτεια του Spidey
19 Δεκεμβρίου 2021 11:29
Νούμερα που ζαλίζουν για το Spider-Man: No Way Home στην Αμερική

Από την περασμένη Πέμπτη το Spider-Man: No Way Home βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες και όπως σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση, η νέα ταινία του Tom Holland τα είχε πάει περίφημα στο box office. Ωστόσο, μέχρι πρότινος δεν είχαμε εικόνα για το πως τα πηγαίνει η ταινία στην Αμερική, μιας και εκεί έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή.

Σύμφωνα, όμως, με το Deadline, το No Way Home σκίζει και στις ΗΠΑ με νούμερα που ζαλίζουν. Συγκεκριμένα, η ταινία της Sony Pictures και των Marvel Studios ξεπέρασε ήδη τα $121 εκατομμύρια στο Box Office, το οποίο αντιστοιχεί με το 2ο μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας και βρίσκεται πίσω από το Avengers: Endgame ($157.4 εκ.).

Μάλιστα, όλοι λένε πως το No Way Home φαίνεται πως τα πηγαίνει τόσο καλά που είναι σα να μην υπάρχει η πανδημία, αφού ο κόσμος τρέχει στις αίθουσες, αν και είχαμε και διάφορα περιστατικά. Επίσης, ξεπέρασε και το Star Wars: The Force Awakes, το οποίο είχε $119 εκατομμύρια σε εισπράξεις την ημέρα κυκλοφορίας του.

Τέλος, όπως σας ενημερώσαμε εχθές, το Spider-Man: No Way Home έχει πλέον 99% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes και εείναι η No.1 ταινία του MCU, σύμφωνα με τους fans.