Μια ζοφερή horror ταινία που θυμίζει "The Witch" αποκαλύπτεται στο trailer του You Won't Be Alone

Η Noomi Rapace υποδύεται μια μάγισσα που αλλάζει μορφές
16 Δεκεμβρίου 2021 16:05
Μια ζοφερή horror ταινία που θυμίζει "The Witch" αποκαλύπτεται στο trailer του You Won't Be Alone

Οι αποκρυφιστικές εικόνες και ο υπερφυσικός τύπος τρόμου είναι ένα υποείδος του horror genre που το "The VVitch" έφερε στο προσκήνιο και ακολούθησαν τα "Hereditary", "Midsommar" και άλλες τέτοιες ταινίες. Τώρα το "You Won't Be Alone" αποκαλύπτεται ως μια τέτοια ακριβώς ταινία τρόμου που σίγουρα αξίζει να την τσεκάρετε, όπως θα δείτε από το πρώτο ανατριχιαστικό trailer παρακάτω. Θα μπορούσαμε να πούμε πως θυμίζει κάτι από το "Witch" του Robert Eggers αλλά και το "Under The Skin". 

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Goran Stolevski, πρωταγωνιστεί η Noomi Rapace ως μια μάγισσα που μπορεί και αλλάζει μορφές, καθώς καταλαμβάνει τα σώματα άλλων με σκοπό να...γίνει πιο ανθρώπινη η ίδια. Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: 

Σε ένα απομονωμένο βουνό της Μακεδονίας τον 19ο αιώνα, το You Won't Be Alone ακολουθεί ένα μικρό κορίτσι το οποίο πέφτει θύμα απαγωγής και μεταμορφώνεται σε μάγισσα χάρη σε ένα αρχαίο κακό πνεύμα. Έχοντας όλη την περιέργει για την ανθρώπινη ζωή, η νεαρή μάγισσα σκοτώνει κατά λάθος μια αγρότισσα ενός κοντινού χωριού και παίρνει την μορφή της, ούτως ώστε να ζήσει τη ζωή της. Συνεχίζει όμως στο ίδιο μονοπάτι κρατώντας αυτή τη δύναμη κυριολεκτικά πάνω στο δέρμα της, με σκοπό να μάθει πως είναι να είσαι άνθρωπος. 

Συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Anamaria MarincaAlice EnglertCarloto CottaFélix Maritaud, και Sara Klimoska

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο ερχόμενο Sundance Film Festival 2022 τον Ιανουάριο, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2022

Δείτε το trailer του You Won't Be Alone