Περισσότερο Χάρι Πότερ θέλει γενικά η Warner Bros. είτε είναι σειρές είτε ταινίες

Βλέψεις για να ξεζουμίσει το franchise έχει η Warner όσο βλέπει να ανθίζει το HBO Max
16 Δεκεμβρίου 2021 10:35
Περισσότερο Χάρι Πότερ θέλει γενικά η Warner Bros. είτε είναι σειρές είτε ταινίες

Πρόσφατα το HBO Max έγινε ολοκληρωτικά το "σπίτι" του Harry Potter franchise, όπου τουλάχιστον είναι διαθέσιμο, προσφέροντας και τις οκτώ ταινίες στον κατάλογό του. Ταυτόχρονα το franchise ήδη έχει γνωρίσει την κινηματογραφική του επέκταση με τα "Fantastic Beasts", την ώρα που έρχεται το τρίτο κεφάλαιο με τίτλο "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore", ενώ και το βιβλίο/θεατρικό έργο "Harry Potter and The Cursed Child" αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία. 

Φαίνεται όμως πως η Warner Bros. θέλει να...στραγγίξει αυτό το πολύτιμο franchise που έχει στην κατοχή της, τουλάχιστον βάσει των όσων δήλωσε η Ann Sarnoff, CEO της Warner. 

"Θέλουμε περισσότερο Χάρι Πότερ περιεχόμενο"

Με την άνοδο του HBO Max και των streaming υπηρεσιών μπορούν να γίνουν πολλά. Όπως μετέδωσε το THR και αποκαλύφθηκε σε πρόσφατο συνέδριο του Bloomberg, η Warner θέλει διακαώς να αναπτύξει κι άλλο αυτό το σύμπαν: 

"Θα θέλαμε να αναπτύξουμε περισσότερες Harry Potter σειρές και συζητάμε συχνά με την J.K. Rowling και την ομάδα της. Οτιδήποτε κι αν κάνουμε θα πρέπει να είναι canon και να συμβαδίζει με τα ήθη του Wizarding World και του ποιος είναι ο Χάρι. 

Η φράση "περισσότερες Χάρι Πότερ σειρές" μπορεί να ερμηνευτεί με ποικίλους τρόπους, είτε αυτή αφορά spinoff ταινίες ή spinoff σειρές. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα το τελευταίο σενάριο φαντάζει πιο πιθανό.

Άλλωστε από τον περασμένο Ιανουάριο, ακούστηκε έντονα πως η Warner ετοιμάζει για λογαριασμό του HBO Max μια τηλεοπτική σειρά Χάρι Πότερ, αλλά δεν έχει καταλήξει σε ποια μορφή θα είναι αυτή. 

Πάντως την μοίρα του ότι ο Χάρι Πότερ θα συνεχιστεί με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, την έχει αποδεχτεί και ο...ίδιος του, δηλαδή ο Ντάνιελ Ράντκλιφ. Τα λόγια του μάλιστα ήταν ιδιαίτερα προσγειωμένα για το μέλλον του χαρακτήρα: 

Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει κάποια άλλη βερσιόν του. Ξέρω ότι δεν είμαι ο τελευταίος Harry Potter που θα δω στην διάρκεια της ζωής μου...Νιώθω ότι υπάρχει ακόμη μια ιερότητα γύρω από τις ταινίες αυτή τη στιγμή, αλλά θα φύγει, η λάμψη θα φθαρεί κάποια στιγμή. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα τα κάνουν reboot και θα κάνουν τις ταινίες από την αρχή ή εάν θα κάνουν μια σειρά. Είμαι ενθουσιασμένος να δω τι θα γίνει. 

Προς το παρόν, οι fans του σύμπαντος έχουν να αναμένουν σε ένα νοσταλγικό reunion σόου, για την 20η επέτειο από την πρώτη ταινία, που θα προβληθεί την Πρωτοχρονιά, περισσότερα για αυτό θα βρείτε εδώ