Η αφίσα του Uncharted έχει πανέτοιμους τους Tom Holland και Mark Wahlberg για περιπέτειες (ΦΩΤΟ)

Υπάρχει όμως κάποια σύνδεση με το Uncharted 4: A Thief's End;
15 Δεκεμβρίου 2021 20:22
Η αφίσα του Uncharted έχει πανέτοιμους τους Tom Holland και Mark Wahlberg για περιπέτειες (ΦΩΤΟ)

Προφανώς και έχει υπάρξει ένα overdose παντού με τον Tom Holland, καθώς πρωταγωνιστεί στην πιο αναμενόμενη ταινία του 2021, το Spider-Man: No Way Home και στα καπάκια, έρχεται η επόμενή του blockbuster κυκλοφορία, η ταινία UNCHARTED

H Sony Pictures δε χάνει καθόλου χρόνο και εκμεταλλεύεται το μομέντουμ του νεαρού ηθοποιού για να προωθήσει και το Uncharted, κυκλοφορόντας τη νέα αφίσα της ταινίας. Σε αυτή απεικονίζεται φυσικά ο νεαρός Nathan Drake του Holland, μαζί με τον μέντορά του Victor "Sully" Sullivan του Μark Wahlberg και δείχνουν πανέτοιμοι για οποιαδήποτε περιπέτεια. 

Δείτε τη νέα αφίσα του UNCHARTED

Υπάρχει όμως κάποιο στοιχείο στην αφίσα που να τη συνδέει με τα βιντεοπαιχνίδια της Naughty Dog; Έτσι φαίνεται καθώς στο βάθος της αφίσας υπάρχουν κάποια εγκαταλελλειμένα πλοία, όπως σε αυτά που συναντά κανείς στο campaign του Uncharted 4: A Thief's End. Μπορεί να ισχύει, μπορεί όμως και όχι. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία η ταινία θα είναι prequel των παιχνιδιών.

Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν: Antonio BanderasTati Gabrielle του "Chilling Adventures of Sabrina" ως "Braddock" και η Sophia Ali (Grey's Anatomy) στο ρόλο της Chloe Frazer. Τη σκηνοθεσία της ανέλαβε ο Ruben Fleischer του Venom, σε σενάριο των Art Marcum και Matt Holloway. Παρόλο που η ταινία αναπαριστά τη σκηνή στο αεροπλάνο από το Uncharted 3, ιστορικά τοποθετείται ως prequel των παιχνιδιών της Naughty Dog. 

Η PlayStation Productions ετοιμάζει επίσης τη σειρά του The Last of Us στο HBO με τους Pedro Pascal και Bella Ramsey ως Ellie και Joel, καθώς και μια σειρά του Twisted Metal με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie

Το UNCHARTED θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2022 στους κινηματογράφους.