The Bad Guys: Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Dreamworks είναι χάρμα οφθαλμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαύστε το πρώτο του trailer και δε θα χάσετε
14 Δεκεμβρίου 2021 23:44
The Bad Guys: Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Dreamworks είναι χάρμα οφθαλμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Dreamworks Animation αποκάλυψε τη νέα της ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο "The Bad Guys" και η πρώτη ματιά είναι ξεκαρδιστική, πανέμορφη και όλα τα λεφτά. Όχι μόνο γιατί το trailer ταίριαξε απόλυτα με το 'Bad Guy' της Billie Eilish για μουσικό χαλί, αλλά γιατί φαντάζει άκρως διασκεδαστική. Πώς θα σας φαινόταν εάν όλοι οι κακοι των παραμυθιών έκαναν μια συμμορία για...γέλια και για κλάματα; 

Ο Mr. Wolf, o Mr. Snake, o Mr. Piranha και η Ms. Tarantula είναι μια συμμορία ζώων που έχουν κυριαρχήσει στον υπόκοσμο αλλά τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν την πιο δύσκολη δοκιμασία τους, το να γίνουν νομοταγείς πολίτες. 

Και αυτό διότι μετά από χρόνια η δράση τους σταματά, όταν συλλαμβάνονται και ο αρχηγός τους ο Mr. Wolf κλείνει μια συμφωνία για να τους γλιτώσει όλους από της φυλακής τα σίδερα. Μια συμφωνία όμως, που όπως θα δείτε και στο trailer δεν έχει κανέναν σκοπό να τηρήσει. 

Η ταινία, που βασίζεται στα βιβλία του Aaron Blabey, είναι σε σκηνοθεσία του Pierre Perifel και τις φωνές τους δανείζουν οι: Sam Rockwell (Mr. Snake), Marc Maron (Mr. Shark), Anthony Ramos (Mr. Piranha) και Awkwafina (Ms. Tarantula). Επίσης να αναφέρουμε πως το animation στυλ του θυμίζει τη μίξη 2D και 3D που απολαύσαμε στο Spider-Man: Into The Spider-Verse αλλά και το "Mitchells vs The Machines". 

Το The Bad Guys θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Απριλίου του 2022

Δείτε το trailer του The Bad Guys