Ο Nicolas Cage παίζει στην πιο "Nicolas Cage" ταινία... τον εαυτό του - Δείτε το trailer

Είναι αβάσταχτο το βάρος του τεράστιου ταλέντου σου, Nic
14 Δεκεμβρίου 2021 22:41
Ο Nicolas Cage παίζει στην πιο "Nicolas Cage" ταινία... τον εαυτό του - Δείτε το trailer

Ο Nicolas Cage αποτελεί μια από τις πιο καλτ φιγούρες του σινεμά, καθώς έχει γυρίσει την καριέρα του ανάποδα με ερμηνείες που έχουν μείνει στην ποπ κουλτούρα για διάφορους λόγους. Αυτή τη φορά όμως παίζει τον πιο... Nicolas Cage ρόλο της καριέρας του ή τον πιο "meta" ρόλο αν θέλετε. 

 Και ναι, ο Nicolas Cage είναι ο Nicolas Cage στο "The Unbearable Weight of Massive Talent", του οποίου το πρώτο trailer κυκλοφόρησε από την Lionsgate. Τι δεν καταλάβατε; Ο Nic Cage παίζει όντως τον εαυτό του στην ερχόμενη αυτοσαρκαστική κωμωδία, που τη σκηνοθετεί ο Tom Gormican.

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του παίζει μια αρκετά πιο υπερβολική βερσιόν του εαυτού του, ενώ παραδέχεται πως δε θέλει και ούτε πρόκειται ποτέ να την παρακολουθήσει, παρά το ότι ο ατζέντης του έχει μεταφέρει ότι η ταινία θα του αρέσει.

O σκηνοθέτης της έχει πει πως η "meta" βερσιόν του Cage είναι μια "τέρμα νευρική, απαλλαγμένη από το άγχος" βερσιόν του. 

 

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Δημιουργικά ανολοκλήρωτος και μπροστά σε μια οικονομική καταστροφή, μια φανταστική βερσιόν του Cage πρέπει να δεχθεί την προσφορά του 1$ εκ. για να παρευρεθεί στα γενέθλιου ενός επικίνδυνου σούπερ φαν του. Τα πράγματα όμως παίρνουν μια τρελή τροπή όταν ο Cage στρατολογείται από την CIA και αναγκάζεται να ανταπεξέλθει στο ύψος του ονόματός του. Για να σώσει τον εαυτό του και τους αγαπημένους του ανθρώπους θα πρέπει να ενσαρκώσει ξανά τους πιο λατρεμένους του χαρακτήρες και να βρει τις πιο θρυλικές του ερμηνείες. Με μια λαμπρή καριέρα όπως δική του ο πολυβραβευμένος ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο της ζωής του, τον Nick Cage.

Μαζί του παίζουν οι: Pedro Pascal, Sharon Horgan, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Lily Sheen, Neil Patrick Harris και Tiffany Haddish.

Το The Unbearable Weight of Massive Talent θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Απριλίου 2022.