Γιατί και η Α24 μπορεί να κάνει το δικό της σινεφίλ Multiverse, όχι μόνο η Marvel (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer του "Everything Everywhere All At Once" και θα καταλάβετε
14 Δεκεμβρίου 2021 18:49
Γιατί και η Α24 μπορεί να κάνει το δικό της σινεφίλ Multiverse, όχι μόνο η Marvel (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Marvel Studios είναι αυτή που διατυμπανίζει τον τελευταίο καιρό το concept του Multiverse και αποτελεί πλέον το κύριο συστατικό του κινηματογραφικού σύμπαντός της. Το είδε λοιπόν μια μέρα η Α24 και της είπε "Marvel, κράτα τη μπύρα μου", καθώς όντας το κορυφαίο στούντιο παραγωγής του ανεξάρτητου σινεμά αποδεικνύει έμπρακτα -εκ πρώτης όψεως- πως μπορεί να πάρει το σγκεκριμένο concept και να το φέρει σε πιο...σινεφίλ μέτρα. 

Αυτό είναι το "Everything Everywhere All At Once" μια περιπέτεια φαντασίας με κωμικά στοιχεία που σαφώς τρολάρει το "Multiverse" με τον δικό της τρόπο και μέσα από ένα κοινωνικά ευαίσθητο πρίσμα. Πρωταγωνιστεί η Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon, Star Trek; Discovery) μαζί με τους Jamie Lee CurtisJames HongStephanie HsuJonathan Ke Quan, Ande Le, Brian LeJenny Slate, και Harry Shum Jr.

Αυτή είναι η σύνοψη της ταινίας:

Μια ηλικιωμένη μετανάσρια από την Κίνα παρασέρνεται σε μια θεότρελη περιπέτεια, όπου μόνη της μπορεί να σώσει τον κόσμο εξερευνώντας άλλα παράλληλα σύμπαντα που συνδέονται με τις ζωές που θα μπορούσε να ζήσει. Δυστυχώς, αυτή η περιπέτεια την παρασέρνει σε μια ακόμα μεγαλύτερη, όπου χάνεται στους άπειρους κόσμους του πολυσύμπαντος. 

Everything Everywhere All At Once Official Trailer

Τη σκηνοθεσία του φιλμ ανέλαβαν οι "Daniels" (Daniel Kwan και Daniel Scheinert), σκηνοθέτες του "Swiss Army Man" (2016), όπου εδώ συνεργάζεται πάλι με τον φωτογράφο του Larkin Seiple. Στην συμπαραγωγή του φιλμ βρίσκονται οι Anthony & Joe Russo (Avengers: Endgame). 

Η πρεμιέρα του Everything Everywhere All At Once είναι προγραμματισμένη για τις 25 Μαρτίου του 2022. 

Tags: