Το πρώτο trailer του Fantastic Beasts 3 είναι εδώ και κρύβει μυστικά για τον κόσμο του Χάρι Πότερ

Θα χορτάσετε Dumbledore και τον νέο Grindelwald του Mads Mikkelsen
13 Δεκεμβρίου 2021 17:40
Το πρώτο trailer του Fantastic Beasts 3 είναι εδώ και κρύβει μυστικά για τον κόσμο του Χάρι Πότερ

H Warner Bros. έμεινε πιστή στο ραντεβού που έδωσε με τους fans του Wizarding World και του σύμπαντος του Χάρι Πότερ γενικότερα, καθώς έκανε ντεμπούτο το πρώτο επίσημο trailer του Fantastic Beasts 3, το οποίο μάς προσκαλεί στον μαγικό του κόσμο ξανά. 

Με τον τίτλο Fantastic beasts: The Secrets of Dumbledore, όπως μπορείτε να καταλάβετε θα υπάρξουν μυστικά που κρύβονται και στο threequel θα αποκαλυφθούν, όλα όσα κρατάει η νεαρή βερσιόν του χαρακτήρα, που την υποδύεται ο Jude Law

Ο Newt Scamander του Eddie Redmayne μπαίνει σε νέες περιπέτειες με την ομάδα του και θα είναι πιο επικίνδυνες από ποτέ, ενώ θα κάνουν και μια στάση από το Χόγκουαρτς. Ο κόσμος των μάγων βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πολέμου και ενορχηστρωτής του είναι ο Grindelwald, τον οποίο πλέον υποδύεται ο Mads Mikkelsen -μετά την αποχώρηση του Johnny Depp- και στα παρακάτω πλάνα βλέπουμε περισσότερες σκηνές του. 

Δείτε το trailer του Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

"Υπάρχει μια αινιγματική και πολύπλοκη σχέση που διακυβεύονται πολλά μεταξύ του Grindelwald και του Dumbledore και η νέα ταινία θα αποκαλύψει την ιστορία των δύο θρυλικών μάγων" αναφέρει η σύνοχη της Warner. 

Στο cast της ταινίας που σκηνοθετεί και πάλι ο David Yates βρίσκονται οι: Eddie RedmayneJude Law, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner και Ezra Miller.

Τέλος να αναφέρουμε πως την Πρωτοχρονιά οι fans του Χάρι Πότερ ετοιμάζονται για ένα νοσταλγικό reunion σόου στο HBO Max, περισσότερα για αυτό θα βρείτε εδώ

Το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2022 στους κινηματογράφους.