Χλιαρό άνοιγμα για το West Side Story του Steven Spielberg

Με $10.5 εκατομμύρια το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε
13 Δεκεμβρίου 2021 13:45
Χλιαρό άνοιγμα για το West Side Story του Steven Spielberg

Η νέα ταινία του Steven Spielberg, West Side Story, παίζει εδώ και λίγες ημέρες στους κινηματογράφους και φέρνει στη μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μιούζικαλ του 1961 ως remake μορφή και σας ταξιδεύει σε μια διαφορετική Νέα Υόρκη του 1957.

Με πρωταγωνιστές τους Ansel Elgort και Rachel Zegler σε σενάριο του Tony Kushner, η ταινία αντλεί έμπνευση από το «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» και εξιστορεί τη ζωή και τον ανταγωνισμό των Jets και των Sharks, δύο συμμοριών που έχουν διαφορετικές απόψεις. Η ταινία έκανε πρεμιέρα πριν δύο ημέρες και μόλις κυκλοφόρησαν τα «στατιστικά» της από το box office. Πως τα πήγε τελικά η πολύ διαφημισμένη ταινία του Spielberg;

Καθώς οι κριτικές της ταινίας ήταν αρκετά θετικές, ο κόσμος φαίνεται πως δεν “ψήθηκε” για το West Side Story, καθώς έκανε ένα αρκετά χλιαρό άνοιγμα το Σαββατοκύριακο με $10.5 εκατομμύρια σε εισπράξεις. Γενικά, όμως, τα περισσότερα μιούζικαλ του 2021 είχαν ένα αδύναμο άνοιγμα, όπως έγινε και με το In the Heights τον περασμένο Ιούνιο που κατάφερε να βγάλει περίπου $3 εκατομμύρια.

West Side Story: Δείτε το νέο trailer από το μιούζικαλ του Steven Spielberg

Εσείς είδατε το West Side Story; Πείτε μας στα σχόλια.