Τα πρώτα πλάνα του Fantastic Beasts 3 αποκαλύπτουν τον Grindelwald του Mads Mikkelsen

Προσδεθείτε για το κανονικό trailer την ερχόμενη Δευτέρα
10 Δεκεμβρίου 2021 17:44
Τα πρώτα πλάνα του Fantastic Beasts 3 αποκαλύπτουν τον Grindelwald του Mads Mikkelsen

Το Fantastic Beasts 3 αποκαλύπτεται με τα πρώτα του πλάνα να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα από το teaser trailer που έδωσε η Warner Bros. για τη συνέχεια του σύμπαντος του "Wizarding World" (εντάξει, του Harry Potter είναι). 

Στα πρώτα πλάνα του Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore αποκαλύπτονται αρκετές σκηνές από το threequel που σαφέστατα όπως υποδηλώνει ο υπότιτλος θα εστιάσει στον Dumbledore του Jude Law και τα...μυστικά που κρύβει. Το highlight όμως είναι η εμφάνιση του Mads Mikkelsen ως Gellert Grindelwald, ο οποίος αντικατέστησε τον Johnny Depp, που απολύθηκε λόγω των νομικών και όχι μόνο θεμάτων που αντιμετωπίζει. 

Δείτε το teaser trailer του Fantastic Beasts 3

*Το καλό ξεκινάει στο 1:41

Την ερχόμενη Δευτέρα όμως, όπως μας ενημερώνει το παραπάνω βίντεο, θα κάνει ντεμπούτο το κανονικό νέο trailer του "Secrets of Dumbledore", οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα. 

Στο cast της ταινίας που σκηνοθετεί και πάλι ο David Yates βρίσκονται οι: Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner και Ezra Miller.

Τέλος να αναφέρουμε πως την Πρωτοχρονιά οι fans του Χάρι Πότερ ετοιμάζονται για ένα νοσταλγικό reunion σόου στο HBO Max, περισσότερα για αυτό θα βρείτε εδώ

Το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2022 στους κινηματογράφους.