Παραλίγο και θα είχαμε τον Kraven στο Spider-Man: No Way Home - Το "Plan B" της Sony

O Tom Holland αποκαλύπτει το "Plan B" πριν το Multiverse
09 Δεκεμβρίου 2021 23:36
Παραλίγο και θα είχαμε τον Kraven στο Spider-Man: No Way Home - Το "Plan B" της Sony

Πριν μπει στο κόλπο το Multiverse η Sony Pictures έπρεπε να βρει έναν τρόπο να κάνει μια Spider-Man ταινία με τον Tom Holland, χωρίς ο χαρακτήρας να εμπλέκεται με το MCU. Ήταν εκείνη η σκοτεινή εποχή όπου Sony και Marvel Studios τα είχαν σπάσει για τα δικαιώματα του Spidey, που ευτυχώς -έστω και στο βωμό του χρήματος- έλυσαν τις διαφορές τους και τώρα θα περιμένουν μια νέα Spider-Man τριλογία ταινιών εντός του MCU

Σε νέα του συνέντευξη στο Collider ο Tom Holland αποκάλυψε το "Plan B' που είχαν σκεφτεί με τον σκηνοθέτη Jon Watts για το -ατιτλοφόρητο τότε- Spider-Man: No Way Home. Η τρίτη ταινία είχαν σκοπό να περιλαμβάνει τον Kraven the Hunter ως τον μεγάλο κακό του Peter Parker: 

Για πολύ καιρό είχαμε στα σκαριά μια ταινία με τον Kraven που θα ήταν η τρίτη ταινία Spider-Man επειδή τότε τα πράγματα δεν ήταν καλά. Ο Jon μου πρότεινε την ιδέα του Kraven που την βρήκα πολύ εντυπωσιακή. Δε θέλω να το συζητήσω περαιτέρω σε περίπτωση που όντως γίνει μια τέτοια ταινία στο μέλλον, αλλά είχε πλάκα. 

O Holland είχε αναφερθεί σε παλιότερη συνέντευξη πως είχαν σκεφτεί να κάνουν μια ταινία με τον Kraven, ως ένα από τα πολλά πλάνα που σχεδίαζαν, αλλά τώρα φαίνεται πως πράγματι θα προχωρούσαν με αυτό το σχέδιο. 

Τώρα όμως γνωρίζουμε πως έρχεται μια solo ταινία στo Sony's Spider-Man Universe με τον Kraven The Hunter, τον οποίο θα υποδυθεί ο Aaron-Taylor Johnson