Τζένιφερ Λόρενς: Αποκαλύπτει γιατί ήταν "κόλαση" τα γυρίσματα με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στο Don't Look Up

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας
09 Δεκεμβρίου 2021 20:09
Τζένιφερ Λόρενς: Αποκαλύπτει γιατί ήταν "κόλαση" τα γυρίσματα με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στο Don't Look Up

Το Don’t Look Up θα έκανε το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους της χώρας μας σήμερα, ενώ σε λίγες ημέρες θα καταφθάσει και στο Netflix. Το φιλμ της υπηρεσίας έρχεται από τον διάσημο δημιουργό, Adam McKay και θέλει να σας κρατήσει “στην τσίτα” για 2 ώρες και 18 λεπτά.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, όμως, η Jennifer Lawrence που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ, προέβη σε μία δήλωση που συζητήθηκε στα σοκάκια του Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα, μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε, είπε πως μισεί μία σκηνή της ταινίας που μοιράστηκε με τον Leonardo DiCaprio, την οποία και αποκάλεσε “κόλαση”. Πρόκειται για μία σκηνή που οι δυο τους βρίσκονταν σε ένα αυτοκίνητο.

Ήταν η πιο κακιά μέρα της ζωής μου. Με τρέλαναν εκείνη τη μέρα. Δεν ξέρω τι ήταν. Ο Timothée Chalamet ήταν ενθουσιασμένος που έβγαινε από το σπίτι του μετά το lockdown και νομίζω ήταν η πρώτη του σκηνή στην ταινία. Ο Leo είχε βάλει και έπαιζε ένα τραγούδι και μιλούσε συνέχεια “ξέρεις αυτό το τραγούδι μου θυμίζει μπλα μπλα”. Θυμάμαι ότι ήμουν δυστυχισμένη εκείνη τη μέρα. Ήταν μια κόλαση.

Το Don’t Look Up περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast που αποτελείται από τους Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Rob Morgan και Cate Blanchett.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Η Κέιτ Ντιμπιάσκι (Τζένιφερ Λόρενς), φοιτήτρια αστρονομίας και ο καθηγητής της Δρ. Ράνταλ Μίντι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) κάνουν μια εκπληκτική ανακάλυψη ενός κομήτη που περιφέρεται γύρω από το ηλιακό σύστημα. Το πρόβλημα είναι πως βρίσκεται σε πορεία άμεσης σύγκρουσης με τη Γη. Το άλλο πρόβλημα; Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά. Αποδείχθηκε ότι η προειδοποίηση της ανθρωπότητας για έναν πλανητικό δολοφόνο στο μέγεθος του Έβερεστ αποτελεί ένα άβολο θέμα προς συζήτηση.

Με τη βοήθεια του Δρ Oglethorpe (Rob Morgan), η Kate και ο Randall ξεκινούν μια περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης που τους μεταφέρει από το γραφείο της αδιάφορης Προέδρου Orlean (Meryl Streep) και του συκοφαντικού γιου της και επιτελάρχη, Jason (Jonah Hill) και στη συχνότητα του The Daily Rip, μια αισιόδοξη πρωινή εκπομπή που φιλοξένησαν οι Brie (Cate Blanchett) και Jack (Tyler Perry).

Με μόλις έξι μήνες να απομένουν μέχρι ο κομήτης να προσκρούσει, η διαχείριση του κύκλου ειδήσεων 24 ωρών και η προσοχή του κοινού με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης προτού να είναι πολύ αργά, αποδεικνύεται συγκλονιστικά κωμικοτραγική -τι θα χρειαστεί άραγε για να κάνει τον κόσμο να κοιτάξει ψηλά ;!

Το Don’t Look Up θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Δεκεμβρίου στο Netflix.