Spider-Man: No Way Home | Ο Tom Holland θέλει να “παλέψει” με τον Morbius του Jared Leto

Θα του άρεσε να έρθει αντιμέτωπος με το βαμπίρ της Marvel
09 Δεκεμβρίου 2021 16:44
Spider-Man: No Way Home | Ο Tom Holland θέλει να “παλέψει” με τον Morbius του Jared Leto

Το Spider-Man: No Way Home είναι μια ανάσα μακριά από τις κινηματογραφικές αίθουσες, με τον Tom Holland να δηλώνει έτοιμος, να τα “βάλει” με τους Electro, Green Goblin, Doc Ock και άλλους (;). Η παράνοια του Multiverse ξεκινάει σε λίγες ημέρες, αλλά πως θα σας φαινόταν εκτός από τους παραπάνω, να δούμε και τον Spidey να πολεμάει με το βαμπίρ της Marvel;

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home, η Sony ετοιμάζει ήδη την επόμενη κυκλοφορία της με το Morbius, το οποίο αναμένεται να φτάσει στις αίθουσες τον Ιανουάριο. Ο Jared Leto θα υποδυθεί το αιμοδιψή βαμπίρ της Marvel και μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε ο Tom Holland, είπε ότι πως θα του άρεσε να έρθει αντιμέτωπος κάποια στιγμή με τον Morbius.

-Με ποιον villain θα ήθελες να έρθεις αντιμέτωπος μετά;

-Με τον Morbius. Θα ήταν φοβερό αυτό! Θα ήθελα να δω τον Spider-Man να παλεύει με ένα βαμπίρ

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fandango (@fandango)

To cast συμπεριλαμβάνει τους: Zendaya ως MJ, Jacob Batalon ως Ned Leeds, Willem Dafoe ως Green Goblin, Alfred Molina ως Doc Ock, Jamie Foxx ως Electro, Marisa Tomei ως May Parker, Jon Favreau ως Happy Hogan, Benedict Wong ως Wong, Tony Revolori ως Flash Thompson, και Angourie Rice ως Betty Brant.

Μάλιστα, εχθές ανακοινώθηκε και επίσημα το Venom 3, που κατά πάσα πιθανότητα να δούμε τον Tom Hardy να έρχεται αντιμέτωπος με τον Spider-Man του Tom Holland. Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί το φινάλε του Venom: Let There Be Carnage.

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου 2021.