Η “Κλεοπάτρα” έμεινε χωρίς σκηνοθέτρια εξαιτίας της Wonder Woman

To επιτυχημένο δίδυμο τελικά δε θα συνεργαστεί για το φιλμ
07 Δεκεμβρίου 2021 15:00
Η “Κλεοπάτρα” έμεινε χωρίς σκηνοθέτρια εξαιτίας της Wonder Woman

Η Gal Gadot και η Patty Jenkins έχουν μια ιδιαίτερη και επιτυχημένη συνεργασία εδώ και πολλά χρόνια, αφού η δεύτερη έχει σκηνοθετήσει και τα δύο Wonder Woman, τα οποία σημείωσαν μεγάλη εμπορική επιτυχία. Πρόσφατα, είχαμε μάθει ότι η Gadot θα είναι η νέα Κλεοπάτρα στην ομώνυμη ταινία και μάλιστα θα συνεργαστεί ξανά με την Jenkins, η οποία θα βρίσκεται στη σκηνοθεσία.

Τώρα, όπως όλα δείχνουν, αυτό θα αλλάξει. Όπως έγινε γνωστό, η Patty Jenkins αποχώρησε από το project για να επικεντρωθεί στο Wonder Woman 3 και στο Star Wars: Rogue Squadron. Μάλιστα, η σκηνοθέτρια για το Cleopatra έχει βρεθεί ήδη και δεν είναι άλλη από την Kari Skogland, του The Falcon and the Winter Soldier.

Η Gadot, λοιπόν, θα υποδυθεί την αυτοκράτειρα της Αιγύπτου, έναν ρόλο που στο παρελθόν έχουν ενσαρκώσει θρύλοι όπως η Claudette Colbert και η Elizabeth Taylor, χωρίς την Jenkins. Επίσης, ενδιαφέρον έχει το γεγονός πώς η ελληνικής καταγωγής σεναριογράφος Laeta Kalogridis των Shutter Island, Altered Carbon και Alita: Battle Angel θα αναλάβει το σενάριο αλλά και καθήκοντα εκτελεστικής παραγωγού.

Το Cleopatra θα διανεμηθεί από την Universal Pictures, τελικά, καθώς νίκησε σε έναν σκληρό γύρο διαπραγματεύσεων τις Apple, Netflix και Warner Bros.