Ο Chris Hemsworth δεν είναι Iron Man ή Captain America - Θέλει να συνεχίσει στο MCU για καιρό ακόμα

Τουλάχιστον για όσο τον θέλουν
07 Δεκεμβρίου 2021 14:09
Ο Chris Hemsworth δεν είναι Iron Man ή Captain America - Θέλει να συνεχίσει στο MCU για καιρό ακόμα

Ο διάσημος ηθοποιός, Chris Hemsworth μίλησε στο “The Today Show” για το ρόλο του ως Thor και τις ταινίες της Marvel. Συγκεκριμένα, ερωτήθηκε αν θα συνεχίσει κανονικά στο MCU, όπως ο συνάδελφός του, Tom Holland, με εκείνον να λέει ότι για όσο τον θέλουν εκείνος θα εμφανίζεται.

Πόσες Spider-Man εμφανίσεις έχει ο Tom Holland; Είναι λίγο πιο πίσω από εμένα. Νομίζω έχει κάνει τρεις, ενώ εγώ έξι ή επτά, οπότε, όσο θα με έχουν εκεί, εγώ θα εμφανίζομαι. Ωστόσο νιώθω ότι μπορεί να χάσω τον ενθουσιασμό μου όσο προχωράει.

Ο Hemsworth έχει στο ιστορικό του τρεις solo ταινίες με τα Thor, Thor: The Dark World και Thor: Ragnarok, ωστόσο πρωταγωνιστεί και στα The Avengers, Age of Ultron, Infinity War, Endgame, καθώς δανείζει και τη φωνή του στο What If…?. Μάλιστα στα σκαριά βρίσκεται και η 4η Thor ταινία με το Thor: Love and Thunder.

Από την άλλη, ο Tom Holland έχει εμφανιστεί στα Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Spider-Man: Far from Home, ενώ πρεμιέρα θα κάνει και σε λίγες μέρες το Spider-Man: No Way Home.

Εσείς θέλετε να συνεχίσει ως Thor ο Chris Hemsworth; Πείτε μας στα σχόλια.