Red Notice 2: Ακούγονται τεράστια ονόματα για το sequel με Tom Cruise και Jason Statham

Το blockbuster θα αποκτήσει νέα έννοια στο Netflix
04 Δεκεμβρίου 2021 19:58
Red Notice 2: Ακούγονται τεράστια ονόματα για το sequel με Tom Cruise και Jason Statham

Αδιανόητα είναι τα ρεκόρ τηλεθέασης που έσπασε το Red Notice (Κόκκινος Συναγερμός) για το Netflix, με την ταινία να κατακτά τη Νο.1 θέση στα trending σε 93 χώρες, ενώ τη συνοδεύουν και άλλα τρελά στατιστικά που θα βρείτε πατώντας εδώ

Ήδη η συζήτηση για το sequel έχει ξεκινήσει και παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, θεωρείται δεδομένο πως θα κυκλοφορήσει. 

Φαντάζεστε ένα Red Notice 2 με Tom Cruise και Jason Statham;

Φήμες τις οποίες μεταφέρει το BingeWatchThis στο Twitter αναφέρουν πως για το Red Notice η παραγωγή σκέφτεται να προσλάβει ακόμα περισσότερους και μεγαλύτερου βεληνεκούς σταρ που θα πλαισιώσουν τους Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reynolds. Σα να μην έφταναν αυτά τα τεράστια ονόματα δηλαδή, το ρεπορτάζ κάνει λόγο για την προσθήκη των Tom Cruise και Jason Statham ως μερικά από τα πρόσωπα που ακούγονται. 

Από τη μία ο Tom Cruise αυτόν τον καιρό προετοιμάζεται για το Mission Impossible 8, καθώς τον είδαμε να κάνει πρόβες για το καινούργιο ριψοκίνδυνο κασκαντερικό του πάνω σε αεροπλάνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Από την άλλη ο Jason Statham βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη αυτόν τον καιρό για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Expendables 4

Και οι δύο είναι πολύπειροι αστέρες ικανοί κιόλας να γυρίσουν τις δικές τους επικίνδυνες σκηνές, ενώ έχουν υποδυθεί σκληροτράχηλους χαρακτήρες και πράκτορες πάμπολλες φορές στην καριέρα τους. Τι καλύτερο δηλαδή από το να ταιριάξουν στην ήδη λαμπερή τριπλέτα του Red Notice. 

Τώρα μένει να δούμε εάν αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, αλλά μέχρι τότε λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.