Ο Danny DeVito θέλει να παίξει ξανά τον θρυλικό Πιγκουίνο αλλα εξαρτάται από έναν παράγοντα

Και το θέλουμε και εμείς
01 Δεκεμβρίου 2021 23:51
Ο Danny DeVito θέλει να παίξει ξανά τον θρυλικό Πιγκουίνο αλλα εξαρτάται από έναν παράγοντα

Ήταν ο μοναδικός και ο καλύτερος όμως κινηματογραφικός Πιγκουίνος που είδαμε ποτέ. Πριν έρθει ο νέος του Colin Farrell που θα αντιμετωπίσει τον Bruce Wayne του Robert Pattinson στο επερχόμενο The Batman

Ο λόγος για τον Danny DeVito, ο οποίος αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη πως θέλει να επιστρέψει στον εμβληματικό ρόλο του Oswald Cobblepot, που υποδύθηκε στο κλασικό πλέον Batman Returns (1992) σε σκηνοθεσία Tim Burton

Μάλιστα με τα όσα είπε ξεκαθάρισε πως θα τον υποδυόταν ξανά εάν του δινόταν η ευκαιρία:

Θαρρώ πως δεν αποκλείω το να επιστρέψω ως Πιγκουίνος κάποια μέρα αλλά όλα αυτά εξαρτώνται από τον Tim Burton και εάν αυτός θα ήθελε να το κάνει. 

Αστειεύεται κιόλας με την ιδέα της επιστροφής λέγοντας:

"Θα έλεγα πως είναι πιθανό μιας και ακόμα δεν έχουμε πεθάνει. Θα μπορούσε να είναι μια συνέχεια αυτού που κάναμε τότε που ήταν μια εκπληκτική ταινία. Μου έδωσαν την ευκαιρία τότε και είμαι ευγνώμον. Θα ήθελα να επιστρέψω; Γιατί όχι! Ήταν μια φοβερή στιγμή για εμένα."

Με το πώς έχουν έρθει τα πράγματα στον κινηματογράφο και τα απανωτά superhero projects αλλά και ο παράγοντας Multiverse τίποτα πλέον δεν αποκλείεται. Άλλωστε ο συμπρωταγωνιστής και αντίπαλός του στην ταινία του 1992, ο Michael Keaton θα επιστρέψει ως Batman στο "The Flash" (Νοέμβριος 2022).

Μήπως η DC Films επιφυλάσσει κάποια έκπληξη και μας κρύβει τον Penguin του DeVito σαν cameo;