Ο νέος Zorro θα θυμίζει κάτι από Mr. Robot και δεν κάνουμε πλάκα

Η μοντέρνα βερσιόν του μασκοφόρου εκδικητή θα είναι κάτι εντελώς διαφορειτκό
01 Δεκεμβρίου 2021 23:42
Ο νέος Zorro θα θυμίζει κάτι από Mr. Robot και δεν κάνουμε πλάκα

Ο θρυλικός Zorro αναμένεται να κάνει μια κινηματογραφική επιστροφή διαφορετική εντελώς από όλες τις άλλες αλλά και πέρα από κάθε σενάριο. 

Ο μασκοφόρος εκδικητής θα επιστρέψει με μια high-tech νέα ταινία, το "Zorro 2.0", και θα θυμίζει αρκετά τον Mr. Robot

Από ξιφομάχος σε χάκερ εκδικητής

Όχι δεν θα τον υποδυθεί ο Rami Malek ούτε και θα φοράει κουκούλα (δεν παίρνουμε και όρκο για αυτό), ωστόσο ο κλασικός ήρωας οραματίζεται τον Oscar de la Vega ως έναν νεαρό αφανή hacker, γνωστό ως "z0rr0", όπως μαθαίνουμε από το Deadline. 

Και φαίνεται πως δε θα είναι πλέον ένας μασκοφόρος ξιφομάχος αλλά ένας δεινός χάκερ που θα πατάξει κάθε είδους ηλεκτρονικό και μη έγκλημα. Τα όσα γνωρίζουμε για την πλοκή τα μετέφερε ο οραματιστής του Alex Rivera:

Όσο μάχεται ενάντια σε μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία που επιτέθηκε στη μητέρα του, ανακαλύπτει μια συνωμοσία στον τεχνολογικό κόσμο που απειλεί όχι μόνο την οικογένειά του αλλά και τον κόσμο ολόκληρο. 

Ο Rivera επίσης αναφέρει πως "το Zorro 2.0 θα είναι μια οπτικά κορυφαία, κοινωνικά προσγειωμένη ταινία επιστημονικής φαντασίας και είμαι κατενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τη Sobini για να φέρουμε αυτή τη βερσιόν στη μεγάλη οθόνη."

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο του Zorro 2.0 θα αναλάβει ο Alex Rivera και ακόμα είναι άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία.