Ο Tom Holland ανέβασε meme του Tobey Maguire ενόψει του Spider-Man: No Way Home (ΦΩΤΟ)

Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η ανάρτηση....
01 Δεκεμβρίου 2021 21:18
Ο Tom Holland ανέβασε meme του Tobey Maguire ενόψει του Spider-Man: No Way Home (ΦΩΤΟ)

Μέχρι τώρα όλοι πάνω-κάτω θεωρούμε δεδομένη την συμμετοχή των αρχαιότερων Spider-Men στο πολυαναμενόμενο Spider-Man: No Way Home, μιας και έχουν υπάρξει δεκάδες αναφορές, φήμες και διαρροές που θέλουν και τον Andrew Garfield και τον Tobey Maguire στην ταινία. 

Για την περίπτωση του τελευταίου όμως φαίνεται πως ο Tom Holland έκλεισε το μάτι πονηρά στα social media του. Ο Peter Parker του MCU θέλοντας να προμοτάρει την νέα του Multiverse περιπέτεια ανέβασε ένα meme με τον Spidey του Tobey Maguire, κάτι που έριξε λάδι στη φωτιά όσων εικάζουν πως πρόκειται για σχετικό teaser. 

Δείτε το meme που ανέβασε ο Holland στο Instagram

Παρά το γεγονός πως όλοι οι εμπλεκόμενοι αρνούνται πεισματικά τη συμμετοχή τους, όλα τα στοιχεία δείχνουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Στην περίπτωση του Garfield, κιόλας, ο 38χρονος ηθοποιός δήλωσε πως έχει κουραστεί πλέον να απαντά στην ίδια ερώτηση. 

Ανήμερα του ανοίγματος της προπώλησης του "No Way Home" μάθαμε πως ο Tom Holland θα παραμείνει ο Spider-Man του MCU και μάλιστα ανακοινώθηκε το Spider-Man 4 με πρωταγωνιστή τον ίδιο, καθώς και μια ολοκαίνουργια τριλογία

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου 2021.