Αποχώρησε ένα σημαντικό μέλος από το cast του Mad Max: Furiosa

Ο Yahya Abdul-Mateen II δε θα συμμετέχει στην ταινία
30 Νοεμβρίου 2021 14:24
Αποχώρησε ένα σημαντικό μέλος από το cast του Mad Max: Furiosa

Πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την prequel ταινία του Mad Max: Fury Road, ένα πολύ βασικό μέλος του cast αποχώρησε από το project. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το “Furiosa”, το οποίο αναμένεται να μπει στα πλατό τον ερχόμενο Ιούνιο, στην Αυστραλία και στη Νέα Νότια Ουαλία.

Αρχικά, η πρεμιέρα της ταινίας απέχει ακόμη αρκετά χρόνια, αφού όπως είχε γίνει γνωστό παλιότερα, θα καθυστερήσει και θα καταφθάσει τελικά το 2024. Αυτή η καθυστέρηση ήρθε μετά από αρκετά εμπόδια της παραγωγής και όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με το Deadline και ο Yahya Abdul-Mateen II που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ, αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Tom Burke (Mank). Ο λόγος αποχώρησής του ήταν προβλήματα στον προγραμματισμό του.

Εκτός από το Furiosa που αποτελεί πλέον παρελθόν για εκείνον, ο Yahya Abdul-Mateen II θα παίξει στο Matrix 4, θα υποδυθεί τον Black Manta στο Aquaman, ενώ εργάζεται ήδη σε δύο ακόμη project.

Όσον αφορά τώρα την παραγωγή του Furiosa, θα είναι η μεγαλύτερη παραγωγή που γυρίστηκε ποτέ στην Αυστραλία, όπως ανέφερε η Πρωθυπουργός της Ν. Νότιας Ουαλίας, Gladys Berejiklian, καθώς θα αποφέρει έσοδα της τάξης των 350 εκατομμυρίων αυστραλιανών δολαρίων.

Το Furiosa αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2024.