Τί γίνεται στην έπαυλη όταν πέφτει το σκοτάδι; Δείτε στο νέο trailer του Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Καλώς ήρθατε στην έπαυλη του Spencer
30 Νοεμβρίου 2021 09:56
Τί γίνεται στην έπαυλη όταν πέφτει το σκοτάδι; Δείτε στο νέο trailer του Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες και η Sony Pictures συνεχίζει να κάνει promo την ταινία με νέα trailers.

Στο ολοκαίνουργιο βίντεο που έδωσε η εταιρία παραγωγής στη δημοσιότητα, βλέπουμε τί γίνεται όταν “σβήνουν τα φώτα” και πέφτει το σκοτάδι στην έπαυλη του Spencer. Ναι, η νέα ταινία του Resident Evil έχει αρκετά horror στοιχεία που δανείστηκε από τα πρώτα δύο παιχνίδια και όπως θα δείτε και εσείς, ο Chris Redfield του Robbie Amell, δεν περνάει καθόλου καλά, αν και το μόνο του όπλο σε αυτή την περίπτωση είναι ο αναπτήρας. Όπως ακριβώς και στα παιχνίδια της Capcom.

Η πλοκή του Resident Evil: Welcome to Raccoon City

H Raccoon City ήταν το σπίτι του φαρμακευτικού κολοσσού “Umbrella Corporations” και τώρα, είναι μια πεθαμένη πόλη. Η απομάκρυνση της εταιρίας άφησε την πόλη στα αζήτητα και ένα μεγάλο κακό να παρασκευάζεται «κάτω από την επιφάνεια». Όταν αυτό το κακό θα έρθει στην επιφάνεια, μια ομάδα επιζώντων θα πρέπει να συνεργαστεί για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την Umbrella και να καταφέρει να επιζήσει τη νύχτα.

Η Kaya Scodelario υποδύεται την Claire Redfield, ενώ ο Avan Jogia τον Leon S. Kennedy. Ωστόσο, η υπόλοιπη ομάδα των S.T.A.R.S. αποτελείται από τους: Tom Hopper ως Albert Wesker, Chad Rook ως Richard Aiken, Hannah John-Kamen, Marina Mazepa ως Lisa Trevor, Donal Logue ως Chief Brian Irons και Lily Gao ως Ada Wong.

Ακόμη δεν έγινε γνωστό πότε και αν θα έρθει το Resident Evil: Welcome to Raccoon City στη χώρα μας. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.