Το Encanto εκθρόνισε τα House of Gucci και Ghostbusters – Εξαιρετική πορεία για την ταινία της Disney

Το 60ο φιλμ της Disney σάρωσε το σαββατοκύριακο
29 Νοεμβρίου 2021 14:31
Το Encanto εκθρόνισε τα House of Gucci και Ghostbusters – Εξαιρετική πορεία για την ταινία της Disney

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως το Encanto της Disney σάρωσε στο Box Office, για το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα, το 60ο φιλμ της εταιρίας ξεπέρασε τα $40 εκατομμύρια σε έσοδα μέσα σε τρεις ημέρες, κατά τη διάρκεια του thanksgiving.

Σάρωσε τόσο πολύ που προφανώς βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση εδώ και λίγες ώρες, με $,75 εκατομμύρια δολάρια την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και $28,7 εκατομμύρια τις τρεις πρώτες μέρες. Πίσω του είναι το Ghostbusters: Afterlife που βρίσκεται στη 2η θέση, καθώς και το House of Gucci του Ridley Scott.

Η πλοκή του Encanto έχει ως εξής:

Η Mirabel είναι ένα κορίτσι που ζει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της στην Casa Madrigal στην Κολομβία, εκεί όπου όλοι έχουν και από μια μαγική ικανότητα, εκτός από την ίδια. Έτσι, ξεκινάει μια μεγαλειώδης περιπέτεια για να βρει πρώτα μια θέση στον κόσμο της και έπειτα την δική της μαγική δύναμη που κρύβει.

Τη μουσική της ταινίας και τα τραγούδια της γράφει ο Lin-Manuel Miranda (Hamilton, In the Heights) και η τελευταία του συνεργασία με την Disney μας έφερε τα επιτυχημένα τραγούδια στη "Moana" του 2016.

Το "Encanto" προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 24 Νοεμβρίου.